Acolor, la campanya del comerç d'Olot per al novembre

Hi participen 75 establiments

Presentació de la campanya
Presentació de la campanya | Martí Albesa
Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 14:29h
L’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) ha iniciat aquest dilluns, 5 de novembre, la campanya Acolor, adreçada als ciutadans de la ciutat i també als visitants. Hi participen un total de 75 establiments.

El regidor de Promoció Econòmica, Estanis Vayreda, i Angel Girona, de l’Associació de Comerciants, han presentat la iniciativa, que arriba a la segona edició i té per objectiu donar a conèixer l’àmplia oferta comercial de la ciutat.

Per aconseguir aquest objectiu, l’ACO ha dividit els comerços associats en vuit categories, cadascuna amb un color diferent. Les persones que vagin a comprar a un dels  establiments associats rebran una butlleta de color aleatori (cada color corresponent a una categoria de comerç) que els permetrà obtenir descomptes i regals. D’aquesta manera s’evita que s’entreguin butlletes d’un mateix sector. Per exemple: si les joieries tenen el color vermell, podran entregar els set colors restants, excepte el vermell. 

Les novetats d’aquesta campanya és que s’ha reduït la durada i els dies per bescanviar els vals. Aquest any ha començat aquest dilluns i s'acabarà el dissabte de la setmana que ve, 17 de novembre. L’últim dia de la campanya serà l’únic dia en què es podran bescanviaran els vals. 

Coincidint amb la finalització d’aquesta iniciativa s’han programat diferents activitats d’animació per tal d’involucrar encara més els clients. Hi haurà activitats infantils i música d’ambient mentre es podran veure els premis exposats. A part dels descomptes o regals directes que oferirà cada comerç aquest any hi ha la possibilitat de guanyar una tauleta, un vol en globus per a dues persones i sis paneres.

Per recollir els premis, caldrà dirigir-se amb la butlleta al punt informatiu que s’instal·larà en un dels laterals de l’església de Sant Esteve amb el carrer Major. En aquest espai es podrà fer el canvi de la butlleta amb el val corresponent al color que tingueu. Els vals seran bescanviables al comerç corresponent des del moment que s'obtingui fins el 15 de desembre.
 
Arxivat a