Els clients d'una botiga d'Olot persegueixen un lladre pel carrer i aconsegueixen retenir-lo

El jove havia robat un telèfon mòbil

Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:36h
Els clients d'una botiga de telefonia d'Olot han perseguit un lladre pel carrer i han aconseguit retenir-lo. El jove, que té 18 anys i viu a Blanes (la Selva) s'havia endut un mòbil de l'interior de l'establiment, situat al carrer Sant Rafel.

Els fets han tingut lloc cap a un quart de dotze del matí d'aquest dimarts, quan un grup de quatre nois ha entrat a la botiga. Ràpidament, un d'ells –el detingut- s'ha tret unes tisores i ha tallat el fil de seguretat d'un dels terminals que hi havia exposats. El grup ha arrencat a córrer, però els clients de la botiga els han perseguit i han aconseguit atrapar el lladre i l'han retingut fins que ha arribat la policia.

El jove detingut era el que havia sostret el mòbil. A més del terminal, el jove també portava al damunt unes tisores, amb les quals havia tallat el fil de seguretat del telèfon que hi havia exposat. La policia s'ha endut emmanillat el jove per un delicte de furt.

En paral·lel, la Policia Municipal d'Olot i els Mossos d'Esquadra han muntat un dispositiu per intentar localitzar els altres tres lladres. De moment, però, no els han trobat.

Arxivat a