​Publicat el IV volum del llibre de mossèn Joan Pagès

El passat dissabte es va presentar en un acte amb la família, l’alcalde de les Preses i molts veïns i amics

Presentació del llibre
Presentació del llibre | Ajuntament de les Preses
Redacció
24 d'octubre del 2018
Actualitzat a la 13:37h
El IV volum del llibre de mossèn Joan Pagès es va presentar aquest dissabte. A l’acte hi van assistir diferents membres de la seva família, l’alcalde de les Preses i regidors del consistori, a més de molts veïns i amics. 

Josep Murlà va fer la presentació del llibre. Pere Vila, per la seva banda, va comentar que en el programa electoral d’aquesta legislatura havien fet la promesa d’editar el recull que tenien guardat i que calia completar tota la col·lecció de la història de les Preses i la seva vinculació amb el monestir de Sant Benet de Bages. 

Vila va lloar la figura de mossèn Joan Pagès per la seva importància al municipi i per la seva gran recerca històrica del poble. Membres de la seva família van recordar també el capellà com a tiet i familiar explicant les seves vivències viscudes i van agrair la publicació d’aquest  volum. 

Josep Murlà va fer un repàs de la vinculació que va tenir mossèn Joan amb el poble de les Preses, un municipi des de sempre l’ha tingut com a referent i persona important, va dir. El poble de les Preses no s’ha oblidat mai d’ell  i hi ha una plaça amb el seu nom, l’antiga sala de lectura que també duu el seu nom i va ser proclamat com a fill adoptiu del municipi. 

Murlà va fer també referència els seus tipus de llibres que no són de lectura fàcil, però que són una recerca importantíssima pel seu treball meticulós d’investigació que va fer durant anys. 



Arxivat a