​Olot vol aprovar un pressupost de 35,2 milions d'euros, un 3,5% més que el 2018

L'equip de govern (PDECat) fa una crida "a la responsabilitat" per tal que el PSC i ERC hi donin suport i evitar així haver de prorrogar l'actual

L'alcalde, Josep M. Corominas, ha presentat els pressupostos juntament amb la regidora d’Hisenda, Montse Torras, i del primer tinent d’alcalde, Pep Berga.
L'alcalde, Josep M. Corominas, ha presentat els pressupostos juntament amb la regidora d’Hisenda, Montse Torras, i del primer tinent d’alcalde, Pep Berga. | Martí Albesa
Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 12:19h
L'Ajuntament d'Olot ha presentat aquest matí el pressupost per al 2019 que portarà al ple d'aquest dijous. L'equip de govern (PDECat) proposa un pressupost consolidat de 35,28 milions d'euros, un 3,5% més que el del 2018. 

L'alcalde, Josep Maria Corominas, l'ha definit com a "continuista" i ha destacat que una part important de l'augment de la despesa ha vingut condicionada per l'augment per part de l’Estat del 2,75% del sou dels treballadors i la futura implementació de la llei que permet als policies locals avançar l'edat de jubilació als 60 anys.

Els impostos i taxes s'apugen un 2,2% corresponent a l'augment de l'IPC del darrer any, amb l'excepció del rebut de les escombraries que s'encareix un 2,8% per cobrir l'augment de la despesa del servei. En el capítol d'inversions, es preveuen destinar 3,52 milions d'euros per acabar el nou firal i completar la compra dels terrenys del nou CAP de Sant Miquel.

L'alcalde ha fet una crida a la "responsabilitat" per tal que l'oposició, i especialment ERC i PSC (exsoci de govern), hi donin suport per evitar haver de prorrogar el pressupost actual.
 
L’alcalde Josep M. Corominas, ha presentat aquest matí els pressupostos de l’Ajuntament d’Olot per al 2019 acompanyat de la regidora d’Hisenda, Montse Torras, i del primer tinent d’alcalde, Pep Berga. 
 

La regidora Montse Torras, a la roda de premsa. Foto: Martí Albesa

Arxivat a