FOTOS i VÍDEOS Precaució per la pujada del Fluvià al seu pas per la Garrotxa

El temporal ha fet créixer els rius

El Fluvià, a Olot
El Fluvià, a Olot | Ajuntament d'Olot
Redacció
15 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 14:37h
Les restes de l’huracà Leslie tenen les hores comptades a Catalunya. A hores d’ara, les pluges i el vent es concentren en alguns punts aïllats de les comarques gironines.

El dissolt huracà ja va arribar ahir amb contundència a Catalunya en forma de depressió i va afectar de manera virulenta les comarques de Tarragona on hi ha hagut moltes inundacions. El front s’ha anat desplaçant al llarg de la tarda-nit cap al nord i ha viscut el seu moment més àlgid aquesta matinada, on ha afectat gairebé tot el país.

Protecció Civil ha alertat de la crescuda dels rius i les rieres, sobretot a les zones del Maresme, la Catalunya Central i el Ripollès. El Ter ja s’ha desbordat a Sant Quirze de Besora, i en alguns punts de Manlleu, a Osona, i baixa amb molta força al Ripollès. A la Baells, s'ha desembassat aquesta nit, la qual cosa pot fer augmentar el cabal a la llera principal i afectar trams baixos. El riu Sió s'ha desbordat a Oluges.

El nivell del Fluvià al seu pas per la Garrotxa també ha augmentat considerablement i s'ha demanat precaució. Ho podeu veure en els vídeos i les fotos següents.