PIAM Sant Miquel

L'art urbà arribarà als carrers del barri de Sant Miquel d'Olot

Com en la iniciativa del womart realitzat a la façana del Museu dels Sants, es crearan espais de diàleg entre artistes i veïns per a dissenyar les intervencions

per Xavier Borràs , Olot, 16 d'octubre de 2018 a les 08:45 |
El mural que B-Toy va deixar fet a la façana part darrere del Museu dels Sant d'Olot. | @OlotCultura.
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquests propers mesos es portarà a terme una proposta d’art urbà als carrers de Sant Miquel. Amb un cost de 15.000 euros, es farà una creació artística seguint amb la iniciativa del Womart realitzada a la façana del Museu dels Sants, tal com va, explicar el regidor Pep Berga i l'educador Jordi López, tècnic del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, aquesta passada setmana a l'Ajuntament d'Olot.

El projecte vol convertir en atractiu artístic façanes o portals de garatges per donar color al barri i ressaltar la seva singularitat. També pretén reforçar la identitat de barri i promoure l’orgull de pertinença entre les veïnes i veïns i referenciar Olot com a ciutat d’artistes tot aprofitant la seva memòria artística.


Per portar-lo a terme es promouran rutes pel barri perquè les persones que viuen al barri puguin identificar els espais on s’actuarà. A continuació, es crearan espais de diàleg entre artistes i les veïnes i veïns de Sant Miquel per dissenyar les intervencions que s’encarregaran artistes reconeguts a nivell nacional i internacional.

També es promouran actuacions i tallers per Sant Miquel i un itinerari urbà entre les diferents propostes artístiques.

 

 

Participació