ALDI torna a obrir el supermercat d'Olot

Les obres d'ampliació, que s'inauguren el pròxim 24 d'octubre, deixen un establiment de 1.200 m2, 100 places d'aparcament i 5 nous llocs de treball

La remodelació de l'ALDI d'Olot compta amb 1.200 m2 de botiga i 100 places d'aparcament.
La remodelació de l'ALDI d'Olot compta amb 1.200 m2 de botiga i 100 places d'aparcament. | Arxiu NG.
Redacció
11 d'octubre del 2018
ALDI inaugurarà el pròxim 24 d’octubre un nou supermercat a Olot, després de la remodelació de la seva actual botiga, situada a la carretera de Sant Joan de les Abadesses, a tocar del camp de futbol de la capital garrotxina.

El nou establiment comptarà amb 1.200 metres quadrats i més de 100 places d’aparcament disponibles per als seus clients. L’horari de la botiga serà de dilluns a dissabte de 9:00h a 21:00h.
 
Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya on la cadena ja comptarà, amb aquesta nova botiga, amb un total de 60 establiments, 13 dels quals a la demarcació de Girona.
 
La inauguració d’aquest nou establiment suposarà, a més, la creació de 5 nous llocs de treball que se sumaran a la plantilla de l’actual botiga de la cadena, sempre apostant per contractacions de personal local.
 
El dia de la inauguració́ del nou supermercat, tots els clients que assisteixin a la botiga podran gaudir d’una degustació́ de productes ALDI i de cuina en directe, a més d’una promoció inaugural per una compra superior als 25 euros.

 
Arxivat a