«El dia de la teva vida» guanya el concurs Paraules en Escena de Gavà

L'obra, de l'escriptora garrotxina Jenni Rodà encara es podrà veure aquest cap de setmana a l’Orfeó Popular Olotí en el cicle Petites Històries.

Xevi Colom i Jordi Colom durant un assaig d'«El dia de la teva vida», de Jenni Rodà.
Xevi Colom i Jordi Colom durant un assaig d'«El dia de la teva vida», de Jenni Rodà. | JR.
Redacció
10 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 7:26h
La peça de microteatre titulada El dia de la teva vida, escrita per l’olotina Jenni Rodà, ha guanyat el primer premi del 2n Concurs d’Escriptura Dramàtica Paraules en Escena de Gavà. El premi consisteix en un curs especialitzat en arts escèniques a la sala Becket.

Aquesta obra teatral està interpretada per Xevi Colom i per Jordi Colom, i està dirigida per Xevi Rossell. És una de les tres peces que forma part de l’espectacle “Petites històries”, una aposta de l’Orfeó Popular Olotí i d’Una Càpsula de Teatre per a aquesta tardor. Fins ara se n’han fet sis funcions amb un gran èxit de públic i encara es podrà veure aquest cap de setmana, 13 i 14 d’octubre, a les 18:00 h i a les 20:00 h, a l’Orfeó.

Jenni Rodà és llicenciada en Periodisme i fa més de deu anys que es dedica a la correcció i a la traducció. Ha exercit com a professora de català per a adults i ha escrit alguns articles en mitjans de comunicació sobre llengua i l’àmbit socioeconòmic. Ha guanyat diversos certàmens literaris i ha publicat "Pintaungles de colors" a l’antologia solidària Lluitem junts. Junt amb la també garrotxina Neus Verdaguer ha escrit Entre nosaltres i Històries íntimes, una novel·la que va guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el setembre del 2017.

A El dia de la teva vida es parla de la vida que tots tenim, que vivim amb penes i amb alegries, amb llums i amb ombres, amb instants irrepetibles i amb d'altres que no voldríem que s'haguessin produït mai. I en aquesta vida que tenim sempre hi ha un dia cabdal, un dia en què tot canvia i que ens afecta a nosaltres com a protagonistes i també a la gent que ens envolta.
 

Cartell de l'obra El dia de la teva vida, que encara es pot veure a l'Orfeó Popular Olotí. Foto: @orfeopoloti.


 
Arxivat a