Èxit del primer Pigfeet Solidari, una iniciativa solidària pel càncer infantil

Més de 500 persones van acudir al Mas Corominas de Begudà en benefici de la Casa dels Xuclis (Associació AFANOC)

Redacció
03 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 8:04h
Famílies, parelles i grups d’amics de diferents edats van passar pel Mas Corominas de Begudà.
Famílies, parelles i grups d’amics de diferents edats van passar pel Mas Corominas de Begudà. | Joan Agramunt.
El Pigfeet Solidari obria les seves portes aquest dissabte a les 10 del matí en un dia que es presentava amb il·lusió i un sol radiant. Des de primera hora, arrivaben els primers visitants amb vestimenta esportiva que venien a participar de la classe dirigida d’Activity Point amb l’Albert Masoliver, del taller d’iniciació d’acroyoga que impartien en Dan i la Maria d’Acroyogamind o a suar al ritme de Zumba amb la Susi, en Jesús, l’Esther i la Sara. Els més petits disfrutaven d’activitats pensades només per a ells com tallers de papiroflexia, un castell inflable, passeig amb ponis o globoflexia, totes incloses amb el preu de l’entrada i els més llaminers probaven els embotits de creació pròpia a la cata de Porcs Casolans Corominas.
 

Constant en plena actuació durant el Pigfeet Solidari. Foto: Joan Agramunt.


Famílies, parelles i grups d’amics de diferents edats anaven arribant durant tot el matí i migdia, moment en el qual les foodtrucks i parades de beguda vestien la zona chill-out. Abans de l’hora de dinar Fermí Corominas, gerent del Mas Corominas; Josep Roca, regidor de Governació, Comunicació i Imatge corporativa de Sant Joan les Fonts; i Maite Golmayo, representant de La Casa dels Xuklis de l’associació AFANOC; donaven la benvinguda als visitants. Golmayo explicava tota la feina que duen a terme des de l’associació per ajudar als nens amb càncer i les seves famílies, acompanyant-los amb els Xuklis. Els Xuklis xuclen el mal rotllo i ajuden a fer el camí més llevador per tots els petits valents i valentes que passen per aquesta lluita.
 
La tarda començava a bon ritme, mai millor dit, amb les actuacions de Constant, Cesc, Agnès Algaró, Aka Kaly & Makro, Pol & Maria, Roko Banana i DPLACE2B. Tot i la pluja que sorprenia als visitants cap a quarts de 7 del vespre, les activitats van seguir fins a l’hora acordada.
 
Es donava per finalitzada la primera edició del Pigfeet Solidari amb una jornada exitosa en la que van passar més de 500 visitants, van col·laborar més de 20 empreses i van venir a organitzar activitats, servir begudes i vendre entrades més de 50 voluntaris; tots moguts per una bona causa.
 
Les dues empreses organitzadores, Porcs Casolans Corominas i Activity Point, han tirat endavant aquest projecte solidari amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i fins a vint empreses més de la comarca. Aquesta edició, en benefici del càncer infantil i en concret de la Casa dels Xuclis (Associació AFANOC), pretén ser la primera de més causes que vindran en endavant.