La Fundació Maria Rosa Sans beca tres joves garrotxines per als seus estudis universitaris

¡Dues alumnes de l’IES La Garrotxa i una de l’IES Montsacopa comptaran amb una ajuda econòmica per a impulsar-los

Foto de grup amb els membres de la fundació, les autoritats i les alumnes becades.
Foto de grup amb els membres de la fundació, les autoritats i les alumnes becades. | FMRS.
Redacció
02 d'octubre del 2018
Aquest passat divendres, 28 de setembre, s’ha celebrat l’acte de lliurament de la primera edició de les beques de la Fundació Maria Rosa Sans, que tenen com a objectiu donar suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb recursos limitats que inicien estudis universitaris. Xinying Lin i Laura Doblas, de l’IES La Garrotxa, i Zhongkai Dai, de l’IES Montsacopa, han estat les alumnes becades en aquesta primera edició.

Xinying Lin cursarà el doble grau en ADE i Economia a la Universitat de Girona, Laura Doblas, Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona, i Zhongkai Dai, Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona. Gràcies a les beques, aquestes tres estudiants podran finançar part de les despeses que es derivin del seu primer curs universitari.

L’acte de lliurament de les beques ha tingut lloc a la Sala d’Actes de Biblioteca Municipal Josep M. De Garganta a Sant Feliu de Pallerols i ha comptat amb la participació de Joan i Tomàs Boix, president i vicepresident respectivament, de la Fundació Maria Rosa Sans; Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa; Joan Casas, batlle Sant Feliu de Pallerols, així com d’altres membres de la famílies Boix-Bosch i Boix-Bonfill, i de Noel Alimentaria, màxims impulsors de la iniciativa.