Estudis universitaris

La Fundació Maria Rosa Sans beca tres joves garrotxines per als seus estudis universitaris

¡Dues alumnes de l’IES La Garrotxa i una de l’IES Montsacopa comptaran amb una ajuda econòmica per a impulsar-los

Foto de grup amb els membres de la fundació, les autoritats i les alumnes becades. | FMRS.
per Redacció, 2 d'octubre de 2018 a les 13:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat divendres, 28 de setembre, s’ha celebrat l’acte de lliurament de la primera edició de les beques de la Fundació Maria Rosa Sans, que tenen com a objectiu donar suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb recursos limitats que inicien estudis universitaris. Xinying Lin i Laura Doblas, de l’IES La Garrotxa, i Zhongkai Dai, de l’IES Montsacopa, han estat les alumnes becades en aquesta primera edició.

Xinying Lin cursarà el doble grau en ADE i Economia a la Universitat de Girona, Laura Doblas, Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona, i Zhongkai Dai, Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona. Gràcies a les beques, aquestes tres estudiants podran finançar part de les despeses que es derivin del seu primer curs universitari.


L’acte de lliurament de les beques ha tingut lloc a la Sala d’Actes de Biblioteca Municipal Josep M. De Garganta a Sant Feliu de Pallerols i ha comptat amb la participació de Joan i Tomàs Boix, president i vicepresident respectivament, de la Fundació Maria Rosa Sans; Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa; Joan Casas, batlle Sant Feliu de Pallerols, així com d’altres membres de la famílies Boix-Bosch i Boix-Bonfill, i de Noel Alimentaria, màxims impulsors de la iniciativa.

 

 

Participació