02
d'octubre
del
2018
Aquest passat divendres, 28 de setembre, s’ha celebrat l’acte de lliurament de la primera edició de les beques de la Fundació Maria Rosa Sans, que tenen com a objectiu donar suport econòmic a estudiants de la Garrotxa amb recursos limitats que inicien estudis universitaris. Xinying Lin i Laura Doblas, de l’IES La Garrotxa, i Zhongkai Dai, de l’IES Montsacopa, han estat les alumnes becades en aquesta primera edició.
Xinying Lin cursarà el doble grau en ADE i Economia a la Universitat de Girona, Laura Doblas, Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona, i Zhongkai Dai, Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona. Gràcies a les beques, aquestes tres estudiants podran finançar part de les despeses que es derivin del seu primer curs universitari.
L’acte de lliurament de les beques ha tingut lloc a la Sala d’Actes de Biblioteca Municipal Josep M. De Garganta a Sant Feliu de Pallerols i ha comptat amb la participació de Joan i Tomàs Boix, president i vicepresident respectivament, de la Fundació Maria Rosa Sans; Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa; Joan Casas, batlle Sant Feliu de Pallerols, així com d’altres membres de la famílies Boix-Bosch i Boix-Bonfill, i de Noel Alimentaria, màxims impulsors de la iniciativa.
Xinying Lin cursarà el doble grau en ADE i Economia a la Universitat de Girona, Laura Doblas, Ciències Biomèdiques a la Universitat de Barcelona, i Zhongkai Dai, Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Barcelona. Gràcies a les beques, aquestes tres estudiants podran finançar part de les despeses que es derivin del seu primer curs universitari.
L’acte de lliurament de les beques ha tingut lloc a la Sala d’Actes de Biblioteca Municipal Josep M. De Garganta a Sant Feliu de Pallerols i ha comptat amb la participació de Joan i Tomàs Boix, president i vicepresident respectivament, de la Fundació Maria Rosa Sans; Joan Espona, president del Consell Comarcal de la Garrotxa; Joan Casas, batlle Sant Feliu de Pallerols, així com d’altres membres de la famílies Boix-Bosch i Boix-Bonfill, i de Noel Alimentaria, màxims impulsors de la iniciativa.