Turisme Garrotxa presenta l'oferta turística a operadors internacionals

Ha participat en dues sessions de treball amb agents de viatges i operadors turístics d'arreu del món

Turisme Garrotxa ha estat present al Workshop Buy Catalunya, celebrat a Tarrgona.
Turisme Garrotxa ha estat present al Workshop Buy Catalunya, celebrat a Tarrgona. | @TurismeGarrotxa.
Redacció
02 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 7:58h
Aquests dies Turisme Garrotxa ha participat en dues sessions de treball amb agents de viatges i operadors turístics d'arreu del món.
 
La primera, el Workshop Natura, es va celebrar al Delta de l'Ebre en el marc de l'únic festival ornitològic que se celebra a Catalunya: el Delta Birding Festival. L'acció, organitzada per l'Agència Catalana de Turisme agrupava  operadors  turístics europeus vinculats amb els  productes  de  Birdwatching,  d'actiu-natura  i d'ecoturisme.

Així mateix, el passat 26 de setembre, van assistir al Workshop Buy Catalunya a Tarragona, una de les accions més importants vinculades amb la comercialització de paquets turístics organitzada també per l'Agència Catalana de Turisme. En aquesta ocasió es van convocar més d'un centenar d'agents d'arreu del món especialitzats, principalment, en turisme cultural.
 
En les dues accions, Turisme Garrotxa ha difós el catàleg Experiències Garrotxa. La publicació  agrupa paquets turístics de durada i temàtiques diferents centrats en cultura, turisme actiu, gastronomia, turisme rural, benestar i salut, etc. a la Garrotxa i comercialitzats per les dues úniques agències receptives de l'Estat  acreditades  amb la Carta Europea de Turisme Sostenible.
 
Des de l'associació es fa una valoració molt positiva d'aquestes accions ja que s'ha pogut contactar directament amb  una  vintena  d'operadors  internacionals susceptibles de programar, en breu, estades a la Garrotxa.