La UE Olot i el Canet Roussillon s'enfronten el 3 d'octubre a favor d'Integra

Aquest matx benèfic s’inclou en els actes de commemoració del cinquantenari d'aquesta institució

Pep Berga, Núria Fité i Joan Agustí drant la presentació de la iniciativa a l'Ajuntament d'Olot.
Pep Berga, Núria Fité i Joan Agustí drant la presentació de la iniciativa a l'Ajuntament d'Olot. | @olotuit.
Redacció
26 de setembre del 2018
Actualitzat a la 13:05h
Dimecres vinent, 3 d’octubre a les 19:00 h, a l’Estadi Municipal, els equips catalans de la UE Olot i el Canet Roussillon s'enfrontaran en un partit benèfic en una iniciativa que s’inclou en els actes de commemoració dels 50 anys d’Integra, tal com han fet saber aquest matí a l'Ajuntament d'Olot el president de la UE Olot, Joan Agustí, la gerent d’Integra, Núria Fité, i el regidor Pep Berga.
 
A finals dels anys seixanta, quan Integra va començar a caminar, tenia un gran objectiu: disposar d’una escola d’educació especial, per poder escolaritzar a tots els alumnes amb discapacitat intel·lectual de la comarca. Aquest objectiu era molt ambiciós, a tots nivells, però especialment en l’àmbit econòmic.
 
Si cinquanta anys després Integra s’ha consolidat i ha crescut, és gràcies a les persones que van fundar l’entitat, a l’administració i als socis, però també gràcies a les entitats de la ciutat que van col·laborar econòmicament organitzant actes benèfics per recaptar fons per l’escola.
 
Una d’aquestes entitats és la UE Olot, en aquella època la Unión Deportiva Olot, que des del primer moment va organitzar diversos partits benèfics a favor de l’escola.
 
L’objectiu de celebrar l’aniversari recordant la col·laboració del club en els inicis d’Integra vol posar en relleu dos aspectes:
  • La importància de la societat civil i les entitats olotines en la posada en funcionament i consolidació de l’entitat. La UE Olot és un exemple d’aquestes entitats i INTEGRA és un exemple del resultat de la suma d’esforços al llarg d’aquests 50 anys.
  • Els valors que ens defineixen i que són compartits:
  • COMPETITIVITAT: Progrés personal i assoliment dels objectius.
  • COMPROMÍS: L’èxit depèn de l’esforç de tots.
  • ESPERIT D’EQUIP: Solidaritat, junts anem més lluny.
  • HUMILITAT I RESPECTE: Acceptació de la diferència.
  • INCLUSIÓ: Tots n’hem de formar part.
Tots aquests valors estan representats en aquest partit benèfic que se celebrarà el dimecres 3 d’octubre a les set de la tarda a l’Estadi Municipal, entre la UE Olot i el Canet Roussillon. L’entrada tindrà un cost de 5 euros que es destinaran a Integra.

Des de la UE Olot i Integra conviden tots els garrotxins perquè els acompanyin el dia del partit i que, de nou, col·laborin amb els seus projectes, igual com fa cinquanta anys, tot compartint futbol i valors.
 
Arxivat a