L'actriu olotina Marta Puig protagonitza l'Itinerari Personal de l'Arxiu Comarcal

Serà aquest dissabte, 29 de setembre, a les 11:00 h a la plaça Campdenmàs

Marta Puig conduirà els assistents pels escenaris de la seva infantesa, al voltant de la plaça de Campdenmàs i la plaça de les Rodes.
Marta Puig conduirà els assistents pels escenaris de la seva infantesa, al voltant de la plaça de Campdenmàs i la plaça de les Rodes. | IMDB.
Redacció
26 de setembre del 2018
Aquest dissabte, 29 de setembre, tindrà lloc una nova edició del cicle Itineraris Personals organitzat per l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot. En aquesta ocasió, la convidada és l’actriu Marta Puig (Olot, 1943).

Marta Puig Puigvert s’ha dedicat especialment al teatre –sobretot al gènere de la comèdia– i des dels anys seixanta ha actuat en nombrosos teatres espanyols. En els últims anys també ha obtingut notables èxits en sèries de televisió, com Hostal Royal Manzanares. Actualment, exerceix la coordinació i la formació teatral a l’Orfeó Popular Olotí, l’entitat on va començar a fer les primeres passes com a actriu.

Per qüestions professionals, quan tenia poc més de vint anys l’actriu Marta Puig es va instal·lar a Màlaga i a Madrid. Però la seva infància i adolescència les va viure a Olot, on va néixer l’any 1943, a Can Cistella, just davant de la capella de la Verge del Portal, al nucli antic de la ciutat.
 

Els voltants d'Olot als anys seixanta del segle passat. Foto: @acgarrotxa


En aquesta visita Puig conduirà els assistents pels escenaris d’aquests primers anys, recordant i evocant diversos indrets, establiments, oficis i personatges al voltant de la plaça de Campdenmàs i la plaça de les Rodes, bona part dels quals avui han desaparegut.

La sortida serà a les 11 del matí, a la plaça de Campdenmàs.
 
Arxivat a