Municipis en Transició

La Garrotxa acut al II Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles a Brussel·les

El director d’ADRINOC, Jordi Terrades, i la sòcia de la cooperativa Resilience Earth, Erika Zárate, van presentar les accions que es duen a terme a la Garrotxa

per Redacció , 25 de setembre de 2018 a les 17:00 |
Alguns dels representants de la Garrotxa a la trobada de Brussel·les. | @CCGarrotxa.
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest passat dijous 20 de setembre una delegació garrotxina va participar en el II Dia Europeu de les Comunitats Sostenibles que es va celebrar a la seu del Comitè Econòmic i social d’Europa, a Brussel·les. Aquesta trobada va reunir representants de diversos països europeus amb l’objectiu de crear sinergies entre el Comitè Econòmic i els responsables d’iniciatives de col·laboració relacionades amb la sostenibilitat i el canvi climàtic (ECOLISE).
 

El director d’ADRINOC, Jordi Terrades, i la sòcia de la cooperativa Resilience Earth, Erika Zárate, van presentar les accions que  es duen a terme a la Garrotxa en relació a la resiliència i que s'inclouen en el projecte Municipalities in Transition. En aquest fòrum, el participants van tenir l’oportunitat de compartir experiències i participar en debats sobre com s’han d’enfocar les polítiques locals per adaptar-se als nous reptes econòmics, socials i mediambientals.
 

La Garrotxa ha estat un dels territoris seleccionats pel projecte Municipis en Transició. Es tracta d’un projecte internacional que neix amb la voluntat de crear un marc de referència i desenvolupar, estructurar i posar en pràctica una nova manera de connectar l’administració pública dels municipis amb les seves comunitats.

 

Participació