Chano Domínguez i Paolo Fresu obren la Xa edició del Jazz Olot el 4 d'octubre

La segona de les propostes és un trio format pel pianista mallorquí Marco Mezquida, el contrabaixista danès Jesper Bodilsen i el bateria també danès Martin Andersen

El pianista Chano Domínguez i el trompetista Paolo Fresu seran a la sala El Torín en l'obertura del Jazz Olot.
El pianista Chano Domínguez i el trompetista Paolo Fresu seran a la sala El Torín en l'obertura del Jazz Olot. | @OlotCultura.
Redacció
25 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:20h
Arriba la desena edició del cicle Jazz Olot. Una temporada més, i ja en van deu, la sala El Torín es converteix en una sala de jazz amb les millors propostes nacionals i internacionals. La primera arribarà el dijous, 4 d’octubre, a les 22:30 h i serà un concert exclusiu que només es podrà veure en dues ciutats catalanes, entre les quals Olot.
 
El pianista Chano Domínguez i el trompetista Paolo Fresu formen un duet que combina el jazz, el flamenc i la música mediterrània. Chano Domínguez ha estat nominat dos cops als premis Grammy i és un dels pianistes més valorats de l’escena actual. El trompetista Paolo Fresu és una figura consagrada del jazz internacional i acumula nombrosos premis i reconeixements.
 
El dissabte 24 de novembre, la sala El Torín rebrà tres dels millors músics internacionals: el pianista mallorquí Marco Mezquida, el contrabaixista danès Jasper Bodilsen i el bateria també danès Martin Andersen. Junts interpretaran temes originals de Mezquida i Bodilsen i peces clàssiques del repertori romàntic espanyol. El concert serà a les 22 h.
 
Les entrades dels concerts de jazz valen 10 euros cadascuna si s’agafen anticipadament i 12 euros si es compren a taquilla just abans de començar el concert. A més, hi ha disponible un abonament de 15 euros per aquells que no es vulguin perdre cap de les dues propostes. Entrades i abonaments es poden comprar ja a www.olotcultura.cat, a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria.
 
Arxivat a