Lluïda celebració de la tradicional Festa de Sant Cosme i Sant Damià de Begudà

Els capgrossos Cosme i Eulalia van amenitzar el ball de la celebració festiva.
Els capgrossos Cosme i Eulalia van amenitzar el ball de la celebració festiva. | @santjoanfontsaj.
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 16:30h
Aquest passat diumenge, 23 de setembre, s’ha dut a terme la tradicional Festa de Sant Cosme i Sant Damià a Begudà (Sant Joan les Fonts). Hi va haver una molt bona participació de veïns, familiars i amics en un ambient alegre i festiu. 

La diada s’inicià a dos quarts d’onze amb la missa celebrada per mossèn Miquel Vall-llosera a la capella que porta el mateix nom que la celebració: Sant Cosme i Sant Damià; seguidament un pica pica de productes locals per a tots els assistents, que va donar pas al tradicional ball dels capgrossos Cosme i Eulàlia, amb el qual es va donar per tancada la celebració.

Enguany, i per setè any consecutiu, es va fer el sorteig de dues coques beneïdes en honor a Sant Cosme i Sant Damià, amb la novetat que en aquesta ocasió els beneficis de la recapta es destinaran a la jornada solidària Pigfeet que se celebrarà aquest cap de setmana vinent al mas Corominas de Begudà, un acte solidari pel càncer infantil, amb foodtrucks, concerts, classes dirigides i moltes altres sorpreses.
 

Cosme i Eulàlia són els capgrossos d'aquestes festes. Foto: @santjoanfontsaj.