Begudà farà dissabte el Pigfeet Solidari en benefici de la Casa dels Xuclis

Les dues empreses organitzadores, Porcs Casolans Corominas i Activity Point, han tirat endavant aquest projecte solidari amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts i fins a vint empreses més de la comarca

El Mas Corominas, a Begudà.
El Mas Corominas, a Begudà. | Marta Batlle.
Redacció
24 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:20h
Aquest pròxim dissabte, 29 de setembre, tindrà lloc el P​igfeet Solidari​, un esdeveniment  benèfic per a la Casa dels Xuclis (de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, AFANOC). La jornada es desplegarà en  l'entorn del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al Mas Corominas de Begudà.
 
Esport, diversió, música, activitats pels més petits, bon menjar i bon beure…, tot plegat per una causa solidària, què més es pot demanar? El Pigfeet Solidari obra les seves portes des de 10 del matí a 10 del vespre i proposa als seus visitants activitats per a tota la família.
 
Des de primera hora es duran a terme activitats esportives obertes a tothom que hi vulgui participar, des de ​zumba ​fins a ​acroioga p​assant per una classe d’activitats dirigides a  càrrec d’Activity Point; una de les empreses organitzadores que es dedica a oferir entrenament funcional a l’aire lliure. També, val la pena no perdre’s la cata d’embotits de Porcs Casolans Corominas, l’altra empresa organitzadora de la jornada. El fuet de formatge de cabra, la botifarra medieval o la sobrassada amb mel són alguns dels seus productes estrella.