Olot celebra el primer campionat de Skate al nou Skatepark: l'Open Volcan Party I

Serà aquest dissabte, 22 de setembre, organitzat pel Club Skate Olot a les noves instal·lacions esportives de Malatosquer

El campionat tindrà lloc a les noves instal·lacions de Malatosquer, inaugurades el mes de juny.
El campionat tindrà lloc a les noves instal·lacions de Malatosquer, inaugurades el mes de juny. | Martí Albesa.
Redacció
19 de setembre del 2018
El Club Skate Olot organitza aquests dissabte, 22 de setembre, el primer campionat de Skate a les noves instal·lacions esportives de Malatosquer després de la seva inauguració al juny: l'Open Volcan Party L’esdeveniment serà el dia 22 de setembre a l’Avinguda de Malatosquer d’Olot a partir de les 16:00 de la tarda. Les inscripcions seran el mateix dia a les 15:00 h.
El campionat es farà en dues modalitats “Rondes i Best Trick” i comptarà amb 3 categories
Junior, Femení i Masculí.
 
Hi ha prevista una assistència superior als últims anys, ja que tothom vol estrenar el nou Skatepark, molts skaters ja han començat a organitzar cotxes des de tot el territori català per poder venir a la capital de la Garrotxa.
 
Com cada any, aquest esdeveniment es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, però aquest any la Federació Catalana de Patinatge no ha volgut perdre l’ocasió de formar-ne part. Hi col·laboren, també, moltes marques i botigues importants del món de l’skateboard.
 
L’esdeveniment té el nom d'Open Volcan Party, i el campionat també ve acompanyat de música en directe i foodtrucks, una autèntica festa per passar-ho d’allò més bé i també poder sopar.
 
El Club Skate Olot també donarà informació sobre els seus cursos i l’escola, on totes les mainades i tutors que vulguin podran fer la inscripció al curs 2018/2019 o també sol·licitar-ne informació.
 
Arxivat a