Art

Sant Feliu de Pallerols clou amb èxit la II edició de l'Art entre llunes i volcans

Hi destaca l’ambient comunitari on col·labora població infantil, jove i gent gran, que durant mesos han estat compartint oficis i coneixements

per Redacció , 17 de setembre de 2018 a les 09:15 |
Una de les instal·lacions artístiques creades enguany a l'Art entre llunes i volcans a Sant Feliu. | @artentrellunesivolcans.
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de setembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest diumenge 16 de setembre ha finalitzat a Sant Feliu de Pallerols, la II edició d’Art entre llunes i volcansA sol i serena. 2018, amb la presència d’una gran part de persones i artistes que han fet possible aquest projecte artístic i creatiu, que connecta amb l'esperit de l'Art de la Terra-LandArt, un moviment artístic que va sorgir els anys setanta del segle passat.

Els eixos inspiradors han estat l’ésser humà, la terra i la natura que han permès relacionar diferents territoris i persones. S’han exposat un total de 10 obres d’autor gràcies a l’ajuda d’un col·lectiu de persones i 9 obres col·laboratives, que s’integren en l’entorn amb una actitud respectuosa i de reconeixement equitatiu, n un espai natural del poble, els Arbres d'en Casals i el riu Brugent.


Després de l’èxit de la primera edició per la gran qualitat plàstica aconseguida, més de 250 persones involucrades directament i més de 800 visitants, enguany s'ha desenvolupat aquesta segona edició que dedica una atenció especial als sons que podem escoltar a la natura.
 

Els Arbres d'en Casals han estat l'escenari de l'edició d'enguany de les propostes artístiques. Foto: @artentrellunesivolcans.


L’objectiu és consolidar aquesta iniciativa de desenvolupament local, artística, lúdica i participativa a la Garrotxa. És un esdeveniment atractiu que aporta valor cultural i social al poble, que sobretot genera col·laboració i complicitat entre uns i unes participants plenes d’inquietuds creatives.

A Art entre llunes i volcans s’hi destaca l’ambient comunitari on col·labora població infantil, jove i gent gran, que durant mesos han estat compartint oficis i coneixements. Aquesta manifestació creativa està formada per obres i instal·lacions que conviuen en un mateix espai natural, Els arbres d’en Casals i el riu Brugent, i que han estat realitzades en diferents tallers i activitats, amb l’objectiu comú d’arribar a produir sensacions i emocions plàstiques així com generar consciència.


Aquesta proposta va néixer de la iniciativa de dues artistes, artesanes i gestores del projecte, Julia Rubio i Lola Peretus, que conjuntament amb l’Ajuntament, i la col·laboració d’entitats, comerços, empreses i gent a nivell individual hi han donat suport, tot fent realitat un projecte artístic de tots i per a tots.

Aquest any el projecte es publica a Instagram @artentrellunesivolcans i també es pot seguir a través del Facebook Art entre llunes i Volcans.

 

Participació