El Consell Comarcal cerca joves amb formació per a la contractació en pràctiques

El programa té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil .
El programa té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil . | ACN.
Redacció
17 de setembre del 2018
Un any més, el Consell Comarcal de la Garrotxa participarà en el programa de contractació en pràctiques de joves beneficiaris del programa de Garantia Juvenil. Aquest programa té l'objectiu d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació, beneficiaris del programa de Garantia Juvenil a Catalunya, per a millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i de les competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps. El SOC subvenciona els contractes de treball en  pràctiques, durant un període de 6 mesos a jornada completa.
 
En aquesta ocasió el perfil que se cerca és el de joves amb estudis superiors com: CFGM, CFGS, títols universitaris o Certificats de Professionalitat equivalents.

Els perfils professionals que sol·liciten se seleccionen a través de l'Oficina de Treball en funció dels joves que consten donats d'alta com a demandants d'ocupació i com a beneficiaris de Garantia Juvenil.

La data d’inici dels contractes és el mes d’octubre, per tant, des del Consell Comarcal de la Garrotxa es fa una crida als joves interessants a inscriure’s a l’Oficina de Treball, al programa de Garantia Juvenil, per poder optar a les tres places disponibles.
 
Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Oficina de Treball d’Olot (Av. República Argentina, s/n. Olot)