El regidor d'Olot en Comú no va ser a la Diada d'Òmnium perquè no era un acte institucional

Xavier Garcia Zabal aclareix que en el darrer ple municipal ja va demanar a l'Ajuntament que fes un acte institucional, "com ha fet la Generalitat i nombrosos ajuntament de Catalunya, on tots hi capiguem"

Redacció
14 de setembre del 2018
Actualitzat a les 18:14h
Albert Bramon (PSC) i Xavier Garcia Zabal (OeC) durant la commeoració de la Diada aquest diumenge a Olot.
Albert Bramon (PSC) i Xavier Garcia Zabal (OeC) durant la commeoració de la Diada aquest diumenge a Olot. | @OlotEnComu.
Després de llegir la crònica que va fer NacióGarrotxa de l'acte de la Diada d'enguany davant l'Ajuntament d'Olot, organtzada per Òmnium Cultural, el regidor d'Olot en Comú, Xavier Garcia Zabal, ha volgut aclarir que "no va ser un acte institucional sinó un d’organitzat per Òmnium, cosa que ens sembla perfecta, però no és un acte institucional com s’afirma en l’article i  que si hagués estat així de ben segur que hi haguéssim participat". 

El regidor, que va celebrar junt amb el PSC l'Onze de Setembre davant del monument a Lluís Companys, al cementiri municipal d'Olot, afegeix que, precisament, va ser Olot en Comú qui en el darrer Ple Municipal va demanar a l’equip de govern que organitzés un acte institucional, com ha fet la Generalitat i nombrosos ajuntament de Catalunya, "on tots hi capiguem", per a reflectir "les diferents veus i la pluralitat existent a Catalunya". Però –afegeix–, "no se’ns va fer cas i per tant sols teníem un acte per anar on no teníem ni veu ni vot, o no fer res, així que nosaltres vam estimar-nos més fer un acte propi on deixar clar el nostre posicionament i alhora commemorar la nostra Diada".
Arxivat a