Assemblea oberta de la CUP d'Olot per a debatre com encarar les municipals

Serà aquest dissabte, 15 de setembre, al seu local, de 10:00 a 12:30 h

Anna Descals i Lluís Riera, regidors de la CUP, durant el darrer ple celebrat el passat mes d'agost.
Anna Descals i Lluís Riera, regidors de la CUP, durant el darrer ple celebrat el passat mes d'agost. | Martí Albesa.
Redacció
12 de setembre del 2018
Actualitzat a les 8:47h
L’Assemblea Local de la CUP d'Olot ha convocat una assemblea oberta per debatre com encarar el proper curs polític, en què destaquen les eleccions municipals de maig de 2019. La convocatòria s’ha fet per al pròxim dissabte, 15 de setembre, de 10:00 a 12:30 al local de la formació, situat al capdamunt del Firal.
 
L’assemblea ha de servir per tenir clares les línies programàtiques, treballar per a configurar la llista electoral i preparar els possibles escenaris a partir dels resultats de les municipals. Per a tirar endavant aquest debat, l’assemblea d’Olot planteja una assemblea oberta i participativa per a tothom qui es trobi representat per l’ideari de la CUP.
 
L’any 2015, la CUP Olot va presentar-se per primera vegada a les eleccions municipals, on va obtenir 1.524 vots i 3 regidors. Al mateix temps, s’aconseguia que ni PxC ni el PP obtinguessin representació i que el nou consistori girés clarament cap a l’independentisme i cap a l’esquerra. En el transcurs d'aquest període, dos regidors –Jordi Rubió i Mireia Tresserras– han renunciat el càrrec, ambdós per motius personals, i han estat substituïts per Raül Massanella i Lluís Riera.
 

Cartell de convocatòria de l'assemblea oberta de la CUP Olot. Foto: @CUPOlot

Arxivat a