Chakir El Homrani participarà a la inauguració del Mirador del Puigsacalm

El conseller de Treball i Afers Socials serà en aquest nou centre de serveis per a la gent gran el 14 de setembre vinent

El Mirador del Puisacalm, amb vistes magnífiques cap al cim de la vall.
El Mirador del Puisacalm, amb vistes magnífiques cap al cim de la vall. | @ajuntamentbas.
Redacció
10 de setembre del 2018
Chakir El Homrani, conseller de Treball, Afers Socials i Famílies del govern de la Generalitat de Catalunya, inaugurara el nou centre de serveis per a la gent gran El Mirador del Puigsacalm, el pròxim divendres, 14 de setembre, a les 11:00 h, tot coincidint amb l'inici de les festes de la capital de la Vall d'en Bas

Aquest nou equipament, que ja es troba en funcionament des de les darreries d'aquest passat mes de juliol, és situat a la carretera de Vic, a Sant Esteve d'en Bas, i dóna servei amb 40 places de residència i 40 més de centre de dia. Aquestes places són ampliables, a llarg termini, en ambdós serveis i en el cas de residència poden arribar-se a doblar amb els anys.
 

La sala d'estar de la nova residència per a la gent gran de la Vall d'en Bas. Foto: @ajuntamentbas.


Entre els serveis que s'hi ofereixen, en l'àmbit sanitari destaquen el de fisioteràpia, psicologia, terapeuta ocupacional, treball social i podologia, entre altres. El centre també inclou altres serveis, com el de perruqueria o bugaderia.

El centre està distribuït en dues ales, la de dia, amb les sales d’estar, menjador, cuina i tots els serveis necessaris per al seu funcionament diürn, i la de nit, on hi ha les habituacions, lavabos i dutxes. La part central, que uneix les dues ales, és on hi ha la recepció, els serveis i els despatxos del personal sanitari.