L’Orfeó Popular Olotí avança enguany les representacions teatrals

Anuncia una temporada intensa, amb el retorn de la comèdia "El sopar dels idiotes" i fins a tres petites històries de microteatre

El cap de setmana del 15 i el 16 de setembre torna a l'Orfeó la hilarant comèdia «El sopar dels idiotes».
El cap de setmana del 15 i el 16 de setembre torna a l'Orfeó la hilarant comèdia «El sopar dels idiotes». | @orfeopoloti.
Redacció
10 de setembre del 2018
Actualitzat a les 8:37h
Enguany l’Orfeó Popular Olotí inicia la programació teatral immediatament després de les Festes del Tura per donar cabuda a totes les propostes que té programades d’aquí a Nadal, en una tardor que es preveu intensa, amb les representacions de tres produccions teatrals, dues protagonitzades per actors adults i una a càrrec de la Jove Companyia.

Així, aquest pròxim cap de setmana, del 15 i el 16 de setembre, a les 8 del vespre torna l'hilarant El sopar dels idiotes, una comèdia divertidíssima, estrenada a l’ateneu el passat mes d’abril. Les funcions ja van haver de ser perllongades a la primavera pel gran nombre de públic aconseguit. El secret de l’èxit d’aquesta adaptació de l’Orfeó resulta del còctel format pel text de Francis Veber, el do per a la comèdia que té la seva directora, Marta Puig, així com la gran qualitat del repartiment, encapçalat per Joan Martí i Enric Masó.
 

El microteatre de petites històries també forma part d'aquest inici d'intensa temporada teatral. Foto: @orfeopoloti


Després, a les darreries de setembre, els dies 29 i 30, s’estrenarà la que serà una de les grans apostes de la temporada, tres obres de microteatre ofertes en dues sessions, a les 6 de la tarda i les 8 del vespre, de la mà d’Una Càpsula de Teatre i el seu director, Xevi Rossell.

Gemma Gómez, Fona Carré, Sandra Vilarrasa, Jordi Cortés i Joan Martí donaran vida als personatges de Jericó, de Llàtzer Garcia, i Les Fúries, de Neil LaBute.

El públic també podrà veure en primícia l’estrena del text inèdit El dia de la teva vida, de l’escriptora olotina Jenni Rodà, interpretat per Jordi i Xevi Colom.

Aquesta tardor, doncs, torna a ser temps de teatre a l’Orfeó.
 
Arxivat a