El president de la Generalitat participarà a les Festes del Tura d'Olot

Quim Torra viurà la faràndula, visitarà l'estudi d'arquitectura RCR, serà present a la salve del Santuari del Tura i s'adreçarà als olotins a l'hora del pregó

El president de la Generalitat, Quim Torra, serà a Olot amb una agenda ben plena.
El president de la Generalitat, Quim Torra, serà a Olot amb una agenda ben plena. | ACN.
07 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:09h
El president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, participarà a les Festes del Tura d'Olot d'enguany, que s'inicien aquest divendres i que s'allargaran fins a l'Onze de Setembre vinent. El president arribarà a l’Ajuntament d’Olot a les 17:00 h, on serà rebut pel batlle, Josep Maria Corominas, i pel delegat del Govern a Girona, Pere Vila. Posteriorment, visitarà la casa Solà-Morales.
 
Un cop finalitzada la visita, el president de la Generalitat es dirigirà a l’Orfeó Popular Olotí (c. Bellaire, 4), des d’on presenciarà la cercavila de la faràndula olotina. Posteriorment, visitarà l’estudi d’arquitectura RCR (c. Fontanella, 26).
 
A les 20h, es dirigirà al Santuari del Tura on sentirà la salve i farà la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu del Tura. Després, tornarà a l’Ajuntament d’Olot on presenciarà el pregó de les Festes del Tura. Un cop acabat el pregó, el president també adreçarà unes paraules als olotins.