El 15 de setembre torna a les Preses el Torneig de Futbol 7 a Bosc de Tosca

Aquest torneig de futbol aleví comptarà amb vint equips de màxim nivell, alguns vinguts de Romania, el Japó o Madrid

El sistema de competició és la formació de quatre grups de cinc equips que jugaran la  “lligueta” entre ells.
El sistema de competició és la formació de quatre grups de cinc equips que jugaran la “lligueta” entre ells. | CEF Bosc de Tosca.
Redacció
05 de setembre del 2018
Actualitzat a les 9:26h
El dissabte 15 de setembre vinent s’organitza el 13è Torneig de futbol 7-Memorial Enric Rodà a les instal·lacions municipals del Club Escola de Futbol de Bosc de Tosca. Aquest és un torneig de futbol aleví que reunirà vint equips de màxim nivell i que es disputa amb la modalitat de futbol 7 en un entorn privilegiat.

El sistema de competició és la formació de quatre grups de cinc equips que jugaran la  “lligueta” entre ells. El primer i el segon classificat de cada grup passaran a la fase or, el tercer i quart classificat a la fase plata i els cinquens de cada grup, tornaran a jugar una lligueta bronze entre ells. Tot seguit, comencen les eliminatòries de quarts de final, tant a la fase or com la fase plata.

La durada del torneig és de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de 8 del vespre. En aquesta ocasió competiran equips com l'FC Barcelona, el Real Madrid, el Club Deportivo Espanyol, el Club de Futbol Girona, el Club de Futbol Damm, UCF Cambrils, UE Quart i també equips de Romania i del Japó.

Durant tota l’estada, els equips estrangers s’allotjaran al prestigiós Hotel Vall de Bas, a tocar de Can Trona (Joanetes), habituat a rebre estades de futbol. Així mateix, a nivell estatal, també ho farà el Real Madrid, que hi serà present per primera vegada.

Des dels seus inicis, l'any 1978, l'escola del CEF Bosc de Tosca s'ha dedicat constantment a la formació i desenvolupament de la metodologia de joc i entrenament per l'ensenyança del futbol a tots els jugadors, integrant passió, valors i compromís.
 

Cartell del torneig d'enguany. Foto: CEF Bosc de Tosca.

Arxivat a