Es posen a la venda les entrades per a la temporada cultural de tardor a Olot

Dimarts 4 de setembre, a partir de les 10 h, es podran comprar les entrades per a les propostes culturals de tardor, de pagament, o bé per Internet o bé a la taquilla del Teatre Principal d’Olot i a Can Trincheria

Imatge de la coberta de l'agenda de tardor d'Olot Cultura.
Imatge de la coberta de l'agenda de tardor d'Olot Cultura. | @OlotCultura.
Redacció
03 de setembre del 2018
Actualitzat a les 10:02h
A partir d'aquest dimarts 4 de setembre, a les 10:00 h, ja es poden comprar les entrades per als espectacles d’Olot Cultura d’aquesta tardor: concerts, com el de Joan Dausà, Maria Arnal i Marcel Bagés o els de Jazz Olot, i les propostes d’arts escèniques que inclouen LAPs, màgia, circ i teatre de gran format, en què destaca l’Èdip protagonitzat per Julio Manrique.
 
Pel que fa als espectacles musicals, la majoria compten amb un descompte si es compren de forma anticipada, amb preus que oscil·len entre els 6 i els 16 euros. A més, hi ha disponible un abonament per a les dues actuacions del Jazz Olot (Chano Domínguez & Paolo Fresu i Trio Pieris), que garanteix un estalvi d’un 25% en el preu de les entrades.
 

ena Busquets, Pep Berga, Montse Mallol i Jordi Serrat van presentar l'agenda de tardar el passat 28 d'agost. Foto: Martí Albesa.


Pel que fa a les arts escèniques, les entrades dels LAP valen 10 euros i les dels espectacles de gran format es mouen entre els 9 i els 22, en funció de la ubicació de la localitat.
 
Des de l’Institut de Cultura es posen a la disposició dels usuaris diferents descomptes dependent de l’espectacle: titulars del carnet Cooltura Jove, estudiants de música, majors de 65 anys i per a persones en risc d’exclusió social.
 
Aquesta tardor a Olot s’han programat gairebé 150 activitats culturals a la ciutat.