Sant Joan les Fonts celebrarà l'Onze de Setembre a la Torre Canadell

Tothom qui ho vulgui podrà participar de l’acte pujant-hi a peu o amb cotxe. Es llegiran parlaments, s’hissarà l’estelada i es clourà la commemoració amb el Vol d’I·lusions i un esmorzar popular

Durant l'acte tindrà lloc el tradicional «Vol d'Il·lusions», on tots els participants anoten en un paper un desig i el lliguen als globusque s'enlairen.
Durant l'acte tindrà lloc el tradicional «Vol d'Il·lusions», on tots els participants anoten en un paper un desig i el lliguen als globusque s'enlairen. | @santjoanfontsaj.
Redacció
29 d'agost del 2018
La Diada Nacional de Catalunya repetirà enguany el caire històric i patriòtic que ha  tingut els dos anys anteriors, amb la celebració al capdamunt de la Torre Canadell d’aquesta jornada commemorativa.

Aquest Onze de Stembre s'’iniciarà amb la trobada dels caminadors a les 7:30 h davant la llar d’infants El Niu, on tothom que ho desitgi podrà pujar a la Torre a peu; a les 8:30 h hi haurà la trobada de cotxes al mateix pàrquing de la llar d’infants, on l’Ajuntament posarà a disposició dels ciutadans vehicles per qui vulgui pujar amb cotxe. 

A les 9 h del matí s’iniciarà l’acte institucional, que aplegarà els veïns i veïnes per presenciar els diversos parlaments a càrrec de Tomàs Vidal, membre de l’ANC de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal, tècnica de Promoció i Turisme, Helena Dorca, regidora de Cultura i Joan Espona, batlle del municipi. Tot seguit s’hissarà l'estelada en aquest emblemàtic monument, a càrrec del batlle, acompanyat dels hereus i pubilles del municipi, i tindrà lloc el tradicional Vol d'Il·lusions, on tots els participants anoten en un paper un desig, el lliguen als globus vermells i grocs escollits per a l'acte, que després del parlament s’enlairen. A continuació es farà el cant d'Els Segadors i tindrà lloc un bon esmorzar per a tots els assistents.

Un cop finalitzat l'acte, l'autobús per a tots els inscrits a l’acte de Barcelona, sortirà a les 12 h de davant de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts per assistir a la diada a la ciutat comtal.
 

Cartell dels actes de la Diada Nacional d'enguany. Foto: @santjoanfontsaj.