Una dona denuncia l'atac d'uns joves al carrer d'Esgleiers a Olot

Els fets van passar aquest dimarts vora la plaça de Sant Francesc, on se sovintegen aquest tipus d'atacs, quan tres nois ebris la van increpar i van tractar d'agafar-la

El carrer d'Esgleiers d'Olot, on va tenir lloc l'atac.
El carrer d'Esgleiers d'Olot, on va tenir lloc l'atac. | Foto: Google Maps.
16 d'agost del 2018
Actualitzat a les 12:53h
La notícia saltava ahir dimecres a les xarxes socials, en què la pròpia víctima dels fets, en feia un breu relat: La jove, que vol restar en l'anonimat, ha manifestat a NacióGarrotxa que arran del seu tweet li ha escrit gent que li ha explicat que la zona de la plaça Sant Francesc es conflictiva, per bé que des del carrer d'Esgleiers no es veu perquè resta amagada. "També darrere de l'església del Tura és habitual que hi hagi grups de nois, diversos, i que et diguin 'coses', a vegades bastant greus", ha manifestat. Els nois van sortir de cop de les escales i del carreró que hi ha, que no es veuen, i que vénen de la plaça sant Francesc. La Policia Municipal d'Olot li va dir que en aquests casos sí que se'ls pot avisar al moment per anar a la recerca dels agressors.

Aquesta noia olotina s'està rumiant si posar o no una denúncia, "perquè tant la policia municipal –con per telèfon amb els Mossos– em van dir que si no es poden identificar els nois, no serveix de res"; tanmateix, ha afegit, "segurament, l'acabaré posant als Mossos".

"No va acabar essent res greu, però sí un ensurt i una mala estona… També, és el fet de no poder anar pel carrer tranquil·les i que ens neguem a haver d'aguantar segons quins comportaments, comentaris o a haver de canviar la nostra ruta quotidiana per anar a comprar, per anar a la feina...", es queixa dolguda la jove assetjada.
Arxivat a