Més de mil persones gaudeixen del Planestiueja't a les Planes d'Hostoles

Amb les actuacions de Pedro Guerra i El Pot Petit durant el cap de setmana

El concert d'El Pot Petit, molt esperat després que es va ajornar a principis de juliol, va aplegar una gernació, especialment de maianada.
El concert d'El Pot Petit, molt esperat després que es va ajornar a principis de juliol, va aplegar una gernació, especialment de maianada. | @planestiuejat.
Redacció
13 d'agost del 2018
Actualitzat a les 8:31h
Primer va ser dissabte, quan el canari Pedro Guerra va reunir prop de 250 persones a la Torre dels Til·lers en un concert més únic que mai en aquest Planestiueja't 2018. Es tractava de la preestrena en exclusiva d’un dels discs que el va consagrar com a músic, Golosinas. Editat l’any 1995, més de vint anys després, Guerra l’ha revisitat i hi ha incorporat tot el bagatge personal i musical per fer-lo encara més rodó.
 

Pedro Guerra va presentar en exclusiva dun dels discs que el va consagrar com a músic, «Golosinas». Foto: @planestiuejat


Pedro Guerra va triar les Planes d’Hostoles per presentar aquesta exclusiva i el públic, més receptiu que mai, li va saber agrair amb llargs aplaudiments i corejant les seves cançons. Ell, per la seva part, va saber donar el millor de si mateix en un concert que, a l’inici, va patir un petit retard per l’amenaça de pluja però que, finalment, es va poder celebrar. Una veu càlida com poques per a una nit d’estiu al Planestiueja’t.

El Pot Petit per als més menuts

El segon concert, el d’El Pot Petit, era molt esperat perquè s’havia hagut d’ajornar a causa de la pluja a principis del mes de juliol. Presentaven el disc A l’aventura, en una gira que els porta pertot Catalunya amb un èxit rotund. En aquesta ocasió el concert també es va acompanyar d’una "family fest" amb inflables, jocs i activitats aquàtiques per a la mainada. L’actuació no va deixar ningú indiferent i les més de 700 persones que hi van ser van poder escoltar i gaudir de les cançons dels tres treballs que ha publicat el grup fins ara. Al final del concert, la banda va estar una bona estona signant samarretes, CD, pòsters i els nens i nenes van sortir encantats d’una matinal perfecta.
 
Andrea Motis hi serà dissabte vinent en un concert solidari

La pròxima cita del Planestiueja’t serà el dissabte 18 d’agost vinent, amb l’actuació de la trompetista i cantant Andrea Motis que vindrà en formació de quartet. Serà a 2/4 d’11 de la nit, al restaurant La Curenya. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a la Fundació Albert Bosch per a la reforma de la planta d’oncologia infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. Aquesta és la primera vegada que el festival aposta per un concert solidari.