Bas Ràdio ja es pot sentir per la xarxa

L'emissora municipal de la Vall d'en Bas, basada en el voluntariat, fa una crida perquè la ciutadania hi col·labori

Estudis de l'emissora municipal de Bas Ràdio, a Sant Esteve d'en Bas.
Estudis de l'emissora municipal de Bas Ràdio, a Sant Esteve d'en Bas. | @ajuntamentbas
Redacció
09 d'agost del 2018
Actualitzat a les 9:07h
Bas Ràdio (107.9 FM), l’emissora municipal de la Vall d’en Bas, ja es pot escoltar a través de la xarxa Internet, be sigui amb un ordinador, bé sigui amb qualsevol dispositiu mòbil. La vella aspiració, reclamada llargament per molts veïns i veïnes de la vall, s'ha fet efectiva aquesta mateixa setmana, quan s’ha posat en marxa el servei de reproducció en línia (streaming) de l’emissora. De moment, ja es pot escoltar tot accedint a la seva pàgina web o bé directament des d'aquest vincle.

Ben aviat, s'acomplirà l’objectiu d'arribar a plataformes d’emissió per Internet i multiplicar la presència de Bas Ràdio per poder escoltar-la des de qualsevol lloc del món.

Fins ara, l’emissora oferia només el podcast dels seus continguts propis a la pàgina web, un espai on es pot recuperar els programes ja emesos, com "La Mare del Nyu", "Ajuntament Obert" o "La clau d’en Bas".

Cerca de col·laboradors

Bas Ràdio està preparant ja la nova temporada a partir del setembre i fa una crida als ciutadans del municipi que estiguin interessats a voler col·laborar amb l’emissora. L’objectiu és que la ràdio esdevingui un punt de trobada del dia a dia de la societat i la millor manera de fer-ho és que sigui la mateixa ciutadania la que hi prengui la veu de manera directa.

Entre les novetats que prepara Bas Ràdio per a la temporada vinent hi ha els microespais "Bas de càpsules", que seran petites píndoles divulgatives sobre el patrimoni local. A més, el passat mes de juliol es va emetre el primer programa protagonitzat pels infants de l’escola Verntallat.

Canvis a la radiofórmula

La nova etapa de Bas Ràdio s’ha deixat notar amb la música que hi sona. Des de principis de juliol, l’emissora va ampliar el seu ventall musical amb una major varietat d’estils. L’objectiu és posicionar Bas Ràdio com una emissora pensada per al públic adult contemporani, sense renunciar a l’actualitat.