Les Festes del Tura 2018 ja tenen cartell

El disseny d'aquesta edició ha anat a càrrec del fotògraf Pep Sau

La presentació del cartell de Les Festes del Tura 2018
La presentació del cartell de Les Festes del Tura 2018 | Martí Albesa
Redacció
25 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:35h
L'Ajuntament d'Olot ha organitzat un acte per presentar el cartell de les Festes del Tura 2018, creat per el fotògraf Pep Sau. 
 

El cartell de Festes del Tura 2018 Foto: Martí Albesa
 

El fotògraf Pep Sau juntament amb l'alcalde d'Olot Josep Maria Corominas Foto: Martí Albesa


Les Festes del Tura tindran imatge propia

Aquesta edició, Les Festes del Tura tindran un logotip propi. L’Àrea de Festes ha creat una imatge que identificarà els productes de la Festa Major d’Olot, i ho farà amb samarretes, mocadors i bosses representatives de les Festes del Tura. A més del logotip, cada producte incorporarà un element de faràndula local -el gegant, la gegantessa, el cabeçut o el cavallet- acompanyat d’un detall del seu vestuari perquè tothom pugui escollir la proposta que més li agradi. Tots aquests productes es podran trobar des d'aquest divendres a l’Oficina de Turisme d’Olot.

A més, Sant Aniol destinarà més de 100.000 ampolles d’aigua per la Festa Major, fruit del pacte amb l’Ajuntament d’Olot, que pretén donar visibilitat a les Festes del Tura. Per fer-ho més personalitzat, les ampolles de 0,33 i 0,50 cl reproduiran una imatge de la faràndula, acompanyada per el text “Per Festes del Tura, esperit de faràndula – 11 de setembre de 2018", i un dibuix dels gegants, nans i cavallets. 
 

Consulta més informació de les Festes del Tura

Les Festes del Tura seran les protagonistes de la campanya d'estiu de Sant Aniol. Foto: Martí Albesa

 

Durant la roda de premsa de presentació. Foto: Martí Albesa

Arxivat a