​Una cinquantena d'exposicions formaran la Biennal Olot Fotografia

Hi participaran fotògrafs d’arreu de Catalunya, Espanya, Regne Unit, Alemanya, França i Argentina

Durant la presentació del programa de la XIII Biennal Olot Fotografia
Durant la presentació del programa de la XIII Biennal Olot Fotografia | Martí Albesa
Redacció
23 de juliol del 2018
Actualitzat a la 13:14h
Prop de 50 exposicions conformaran la XIII edició de la Biennal Olot Fotografia. En aquesta ocasió vindran artistes de diversos punts de la geografia catalana, però també d’Espanya, Alemanya, Regne Unit, França i Argentina. 

Les obres estaran repartides en diferents espais del centre d’Olot, excepte una desena que es podran trobar a Castellfollit de la Roca. El cartell el formen tant artistes de llarg recorregut com fotògrafs emergents, que presentaran els seus treballs de fotografia creativa, amb la voluntat de donar una visió diferent i sorprendre a l’espectador.

L’organització ha rebut prop de 100 propostes d’exposicions, de les quals ha escollit les 47 que es podran veure en sales d’exposicions, bars i cafeteries, del 27 de juliol al 25 d’agost. L’entrada a totes les exposicions és gratuïta.

Activitats complementàries

El cap de setmana del 28 i 29 de juliol s’organitzaran diverses activitats complementàries, com la presència de fotògrafs amb una càmera minutera que faran retrats gratuïts, intercanvis de fotografies i una taula rodona sobre fotografia i mitjans digitals. També es farà el lliurament del premi Miquel Galmes a la trajectòria fotogràfica, entre altres. 

L’últim cap de setmana de la biennal, el 25 i 26 d’agost, s’organitzarà una fira d’autor a la plaça Clarà on tots els fotògrafs podran vendre les seves obres.
Arxivat a