Obren el programa d'ocupació per a joves per cobrir nou ofertes a la Garrotxa

En l'actual convocatòria, onze persones han obtingut un contracte mínim de sis mesos.

La regidora d'Ocupació, Núria Zambrano, i el tècnic de l'àrea, Àngel Serrat.
La regidora d'Ocupació, Núria Zambrano, i el tècnic de l'àrea, Àngel Serrat. | Martí Albesa
Redacció
25 de juliol del 2018
Fem Ocupació per a Joves ha obert un nou procés de selecció de nois i noies per cobrir nou places de treball a la Garrtoxa. Des d'AGLOMERA, -una iniciativa que reuneix les empreses del sector plàstic i metal·lúrgic de la comarca- s'ha detectat la necessitat de contractar joves per incorporar-los a les seves empreses. Les companyies que posaran a disposició aquestes nou places son Resol, Simon, Inteplast, Tecalum i Gipsa, que oferiran plaça de mecànic de manteniment i de producció. 

El projecte va dirigit als nois i noies amb estudis d'ESO, CFGM, o Batxillerat i que actualment no estiguin estudiant ni treballant. El plaç per inscriure's al procés de selecció és del 12 de juliol fins al 31 d'agost de 9 a 14 hores a l'àrea d'Ocupació de DinàmiG, al Mas les Mates.

A principis de setembre, les empreses participants realitzaran conjuntament la selecció de treballadors i, a finals de setembre, els escollits rebran una formació específica per garantir una bona adaptació al lloc de treball. La formació finalitzarà a mitjans d'octubre i posteriorment els joves seran contractats per un període mínim de sis mesos.
 
El programa es va posar en marxa el passat mes de març amb l'objectiu de donar una formació tècnica i una feina estable als joves garrotxins. Actualment, una seixantena de joves s'han beneficiat d'aquesta iniciativa. 


 
Arxivat a