Tallers de Lego i noves tecnologies, les activitats protagonistes de l'Estiu Riu

També hi ha altres novetats com l'acció jove o "Juguem a les places"

La regidora d'Esports, Mar Roca, el tècnic d'Esports, Santi Guillamon i el tècnic de l'IME, Joan Gelabert (parlant)
La regidora d'Esports, Mar Roca, el tècnic d'Esports, Santi Guillamon i el tècnic de l'IME, Joan Gelabert (parlant) | Martí Albesa
Redacció
19 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:35h
L'Estiu Riu ja s'ha posat en marxa, i ha arribat amb moltes novetats respecte a l'any passat. Les més destacables són els tallers de Lego: wedo i mindstorm, que entre els dos sumen una vuitantena de participants. A més, amb aquestes activitats els participants també podran crear un robot 3D i un videojoc. Aquests són els que han rebut més acceptació.

L'Estiu Riu és un projecte d'activitats educatives de lleure per a infants i joves durant l'estiu que organitza l'Ajuntament d'Olot i l'Institut Municipal d'Esports i Lleure d'Olot. En la darrera actualització es van comptabilitzar més de 1.300 participants i més d'un centenar de persones que hi treballen com a monitors, coordinadors o fent pràctiques.

Al projecte s'hi sumen propostes que van des de l'esplai, al casal i el taller de faràndula, que enguany consisteix en crear la figura. Àngel Rigall i Tavi Algueró ensenyen els infants a fer un capgròs o un cavallet.

L'oferta del projecte es completa amb el programa acció i brigades joves, una iniciativa que pretén que els joves aprofitin el seu temps lliure per conèixer gent i ajudar a millorar el medi ambient.

Les esportives, amb més novetats

Les activitats esportives són les que més novetats han presentat aquest estiu. Entre elles s'hi troba el "Juguem a les places", unes trobades a diferents espais públics de la ciutat impulsades pel Consorci d'Acció Social de la Garrotxa, amb aproximadament 25 participants.

D'altra banda, el pavelló esportiu i la piscina municipal acullen, com cada any, tot tipus d'activitats dels casals esportius. Enguany destaca el Zumba Summerm, una activitat adreçada al jovent que ha tingut molt bona acollida. Paral·lelament, hi ha activitats per a tots els públics com són els cursets de natació, Aquazumba i natació de manteniment.
Arxivat a