Olot aprova la segona fase d'asfaltatge de la ciutat

El projecte, que tindrà un cost total de 250.000 euros, també inclou l'eliminació de barreres arquitectòniques i el repintat de passos de vianants

El regidor de Via Pública, Josep Gelis, durant la roda de premsa de presentació
El regidor de Via Pública, Josep Gelis, durant la roda de premsa de presentació | Martí Albesa
Redacció
13 de juliol del 2018
Actualitzat a les 10:41h
L’Ajuntament d’Olot ha aprovat a la Junta de Govern Local d’aquest dijous les mesures incloses dins la segona fase del Pla d’asfaltatge. Tal com informava el regidor de Via Pública, Josep Gelis, aquest projecte preveu treballs de conservació i millora de l’asfalt a la Plaça de l’Illa de Pasqua, al camí de les Fonts, a l’encreuament de l’Avinguda del Doctor Danès amb Pou del Glaç i repassar altres localitzacions de la ciutat. Aquesta segona fase tindrà un pressupost de 32.140 euros.

La primera fase ha estat adjudicada en aquesta última Junta de Govern, i s’encarregarà de la conservació de la carretera Tries, la del carrer Sant Miquel-Plaça Palau i de la finalització de la ronda de les Fonts. A més, el pla inclou la supressió de barreres arquitectòniques amb la reforma de voreres. L’execució d’aquestes obres –que es portaran a terme aquest estiu- tindrà un cost total de 185.464 euros.

Una altra proposta aprovada aquest dijous ha estat el repintat dels passos de vianants en més mal estat i la implantació de nous passos a carrers molt transitats i pròxims a escoles, que s’han escollit a partir de les dades del Pla de Mobilitat Sostenible d’Olot. El pressupost per portar a cap aquest propòsit és de 20.232 euros i també es faran durant les vacances d’estiu.

El total de totes les obres suposarà una inversió de prop de 250.000 euros.
Arxivat a