Olot amplia l'«skatepark»

El parc té 200 m² més

El dia de presentació del parc
El dia de presentació del parc | Ajuntament d'Olot
Redacció
12 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:32h
L’overbooking d’aficionats als esports urbans ha provocat que l’Ajuntament d’Olot hagi tirat endavant una reforma del Parc de Malatosquer, estrenat aquest divendres 29 de juny. L’espai, que abans ocupava 500 m², s’ha ampliat 200 m² i serà apte per BMX, patinets i altres tipus de patins. Les obres de la primera fase han tingut un pressupost de 48.812,73 euros i l’Ajuntament ha volgut destacar la participació dels usuaris -a través del Club Skate Olot- en el procés de construcció de les noves instal·lacions. 

Tot i això, els problemes d’espai segueixen presents i per tant, “lluitarem per la segona fase, per evitar el problema de l’overbooking”, ha explicat el president del Club Skate Olot, Toni Orozco. “Si es completés la segona fase, ens quedarien unes instal·lacions molt interessants en les que hi cabríem tots i, a més, atrauria a molts riders d’altres províncies”, ha afegit.

La inclusió d’aquests esports urbans dins la Federació de Catalana de Patinatge ha fet que el Club Skate Olot s’hagi federat amb l’objectiu d’organitzar i participar a diferents competicions arreu del territori.

Imatge del dia de presentació del nou parc d'Olot Foto: Ajuntament d'Olot

Arxivat a