Pep Berga és l'únic candidat a batlle d'Olot en les primàries del PDECat

Aquest dilluns se'n farà la tria als locals del partit, tal com assenyalen els estatuts, per a ratificar la candidatura

Pep Berga és l'únic candidat del PDECat pe a les eleccions municipals de 2019.
Pep Berga és l'únic candidat del PDECat pe a les eleccions municipals de 2019. | Martí Albesa.
09 de juliol del 2018
Per bé que solament hi ha un candidat, Pep Berga, per a encapçalar la llista del PDECat a les eleccions municipals a Olot, que se celebraran el pròxim mes de maig de 2019, igualment –tal com assenyalen els estatuts del partit–, el vora centenar de militants el ratificaran a les primàries aquest dilluns als locals de l'organització olotina del carrer Bisbe Lorenzana.

La candidatura de Berga a les municipals de 2019 s'afegeix a les ja decidides d'Esquerra (Anna Barnadas) i el PSC (Josep Guix). El candidat d'Olot en Comú (OeC), Xavier Garcia, encara està pendent de l'assemblea de l'organització, i els cupaires ni tan sols han decidit si s'hi presentaran. També, es preveu candidatures de C's (per bé que segons fonts del partit no troben ningú a la ciutat) i l'etern Ignasi Mulleras, de la xenòfoba PxCat.

Josep Berga Vayreda (Barcelona, 1964) és el candidat que, de fet, substituiria l'actual batlle de la capital garrotxina, Josep Maria Corominas, que no s'hi torna a presentar. Berga, regidor a l'Ajuntament des de l'any 2003, actualment és primer tinent de batlle i regidor de Cultura i Educació. És llicenciat en Filosofia (UAB), diploma de Postgrau en Gestió i Administració Local, diploma d'Especialització Universitària de Funció Gerencial a les  Administracions Públiques i màster en Direcció Pública. Ha estat professor a la UNED (1988-1989), i ha exercit de funcionari del Departament de Benestar Social de la Generalitat de Catalunya (1989-2009).

Des de la formació independentista, defineixen Pep Berga "com una persona treballadora, amb experiència i amb capacitat d’aportar noves idees".

Els resultats de la tria i de la ratificació del candidat d'aquest dilluns es faran saber cap a les nou del vespre.


 
Arxivat a