Tots els divendres de juliol hi haurà nits d'estiu musical al Baobab

Gràcies a la col·laboració amb l'associació de Músics i Educadors s'hi podrà sentir Pau Morales, Fina, Chaman Rumbero i Jordi Clà

Fina, un dels cantautors revelació que actuarà al Baobab d'Olot aquest juliol.
Fina, un dels cantautors revelació que actuarà al Baobab d'Olot aquest juliol. | @FinaOficial.
Redacció
04 de juliol del 2018
Actualitzat el 05 de juliol a les 12:54h
Aquest estiu la programació musical del Baobab agafa una nova energia gràcies a la col·laboració entre el conegut local del passeig de la Muralla i l'associació de Músics i Educadors.
 
Amb l'objectiu de cercar la màxima qualitat tant per al públic com per als músics i els locals, l'associació treballa constantment sumant sinergies. L'experiència ha estat molt positiva durant 3 anys col·laborant amb el Set Cafè de Banyoles, la Festa Major de Mieres, La Rosaleda i Ca l'Àngel de Girona i enguany, també, amb el Baobab d'Olot. 
 
Els concerts seran tots els divendres de juliol a partir de les 20h, a la coneguda terrassa del Baobab on es podrà sentit a:
 
 06/7 -  Pau Morales, artista multidisciplinar i multi-instrumentista carregat d'energia (blues, jazz, rock, pop).
 
13/7 -  Fina, un dels artistes amb més projecció de les terres de Girona, fitxat per la discogràfica 4rivers-Auvi (Dyango, Senyor Peix, Càmara Lenta), que  presenta el seu primer disc, "Inconformista", actualment en producció a Musiclan. (pop, reggae, rock i alguna versió de rock català)
 
20/7 Chaman Rumbero,  amb temes propis i versions, rumba i bon rotllo, la millor medecina  per a l'ànima. 
 
27/7  Jordi Clà, l'der de les Jam Xefles de Girona, amb més de 5 temporades com a referent de la música en directe al Yeah de Girona. 
Arxivat a