L’Obra Social laCaixa continua donant suport als Amics de Sant Aniol d’Aguja

Enguany han fet una aportació de 10.000 euros, amb què ja són 60.000 els atorgats fins ara per a l'agençament del refugi de muntanya a l'antiga rectoria

El refugi i l'ermita de Sant Aniol d'Aguja.
El refugi i l'ermita de Sant Aniol d'Aguja. | @CAltaGarrotxa.
Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 11:08h
Per sisè any consecutiu, l’Obra Social laCaixa ajuda els Amics de Sant Aniol d'Aguja en la rehabilitació de l’antiga rectoria de sant Aniol per a destinar-la com a futur refugi guardat de muntanya.

El passat 11 de juny, Bernat Rubió, director de Banca d’Institucions de Girona, i Sergi Riera, director d’Àrea de Negoci del Pla de l’Estany, tots dos en representació de la Fundació Bancària laCaixa, a més de Quim Oliver Xari i Joan Coll, com a representants dels Amics de Sant Aniol, van formalitzara Banyoles aquesta col·laboració financera.
 

Moment de la signatura a Banyoles de l'aportació atorgada. Foto: @amicsantaniol.


L’Obra Social laCaixa ha atorgat  10.000 euros –i ja en sumen 60.000 en sis anys–, destinats a recuperar un edifici històric per a transformar-lo en un equipament que dignificarà l’entorn natural de la vall d’Aguja, situada al cor de l’Alta Garrotxa, amb un futur centre d’interpretació de l’Alta Garrotxa en totes les seves vessants i un autèntic punt de trobada transfronterer.

Als Amics de Sant Aniol volem el suport rebut els esperona a continuar treballant per a un refugi amb cos i ànima, "una fita destinada al bé comú i a la millora dels nostre país", en paraules seves, i amb el repte que ben aviat es pugui posar al servei de tothom.

De fet, cal recordar que la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Casa de la Generalitat a Perpinyà, l’Ajuntament de Banyoles, l’Ajuntament de Sant Llorenç de Cerdans, l’Ajuntament de Montagut i Oix, el Consell Comarcal de la Garrotxa, el Consorci de l’Alta Garrotxa i diverses empreses i particulars se sumen a la força del voluntariat per anar avançant en aquest projecte. "Aquesta unió de forces és imprescindible per aconseguir l’objectiu final", segons expressen els Amics, per bé que, tot i aquestes bones notícies, l'entitat continua cercant més suports.