La Vall d'en Bas organitza una Diada Groga per a recaptar fons per als familiars dels presos i dels exiliats

Serà el dissabte 14 de juliol a l'església de Sant Quintí d'en Bas

L'església de Sant Quintí, a la Vall d'en Bas, acollirà aquesta jornada solidària.
L'església de Sant Quintí, a la Vall d'en Bas, acollirà aquesta jornada solidària. | Xavier Borràs.
Redacció
03 de juliol del 2018
Actualitzat a les 22:37h
Diverses entitats de la Vall d’en Bas han programat una Diada Groga a la Vall d’en Bas, amb l'objectiu de recaptar fons per als familiars dels presos polítics i dels exiliats catalans per causa de la repressió espanyola.

L’activitat, que compta amb el suport tècnic de l’Ajuntament, es farà aquest pròxim dissabte, 14 de juliol, a l'església romànica de Sant Quinti d'en Bas.

Durant la jornada solidària es faran diverses activitats i tallers, a més d’actuacions musicals, sardanes, lectura de poemes o cartes als presos i durant el Dinar Groc hi haurà parlaments dels familiars dels presos.

Els tiquets per a les activitats (el dinar val 15 € per als adults i 10 € per als infants) serviran per a recollir diners per als familiars dels presos polítics i dels exiliats. La venda dels tiquets es farà fins el pròxim dimecres 11 de juliol al Casal de la Gent Gran i a la piscina de Sant Esteve d’en Bas, al Casal de la Gent Gran de Sant Privat d'en Bas, a la fleca dels Hostalets d'en Bas o a l’Oficina de Turisme de Can Trona (Joanetes). Els qui siguin fora de la Vall d'en Bas i vulguin reservar un tiquet ho poden fer al telèfon 619 067 367.

Per al Dinar Groc cal portar els plats, coberts i gots.
 

Cartell de l'activitat solidària amb els familiars dels presos i exiliats del pròxim 14 de juliol. Foto: @ajuntamentbas