VÍDEO De Rebentem els armaris!, de difusió de l'orgull LGBT+ rural garrotxí

El dissabte 7 de juliol se celebra el Dia de l'Orgull a Olot per fer-ne visible el col·lectiu

El vídeo d'Alliberem-nos vol fer difusiço del festival Rebentem els armaris! de dissabte 7 de juliol.
El vídeo d'Alliberem-nos vol fer difusiço del festival Rebentem els armaris! de dissabte 7 de juliol. | @LGBTI_Garrotxa.
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat el 05 de juliol a les 12:26h

Alliberem-nos, l'Associació LGTB+ garrotxina, ha fet públic el vídeo de difusió del festival Rebentem els armaris!, que se celebrarà com a Dia de l'Orgull aquest pròxim dissabte 7 de juliol a Olot, tal com ja va informar NacióGarrotxa. En el vídeo es pot veure com un seguit de persones surten d'un armari situat al bell mig d'un camp de conreu i com, al final, l'armari és destruït per la pala d'un tractor.

Aquest Dia de l'Orgull és organitzat per Alliberem-nos, l’associació LGTB+ de la Garrotxa i l’Associació LGTB Talcomsom de la Catalunya Central. El dissabte 7 de juliol, des de les 18 h i fins a les 3 h de la matinada, hi haurà tota mena d’activitats gratuïtes a les places del Torín i a l’interior de la plaça de braus.

L’objectiu de la festa és fer visible el col·lectiu LGTB, que encara avui en dia està molt estigmatitzat a la Garrotxa. Entre altres mesures pendents, cal desplegar la llei catalana contra l’homofòbia i posar-se a treballar per eradicar els comportaments homòfobs i transfobs, especialment als instituts i als clubs esportius.

Rebentem els armaris! és un festival que vol apoderar les persones a acceptar-se tal com són i no amagar-se per la seva condició sexual. Per això, des del 30 de juny i fins al 7 de juliol, s’ha instal·at un armari pintat amb la bandera LGTB+ a la plaça de Sant Esteve Ferrer amb tota la programació del festival.