El olotins Busquet i Clavell, nous campions d'Espanya de horseball

Després de derrotar a la final al Cardedeu per un ajustat resultat de 7 gols a 6

Els jugadors del Horseball Club Malla amb les medalles i la copa que els acrediten com a campions.
Els jugadors del Horseball Club Malla amb les medalles i la copa que els acrediten com a campions. | Cedida.
Redacció
02 de juliol del 2018
Actualitzat a les 9:38h
Aquest diumenge, primer de juliol, els jugadors olotins Joan Busquet i Marià Clavell s’han proclamat campions d’Espanya de horseball amb el Horseball Club Malla després de derrotar a la final al Cardedeu per un resultat ajustat de 7 gols a 6 a les instal·lacions del Club Hípic Banyoles, a Porqueres (Pla de l'Estany). Un partit d’infart que ha anat alternat els avantatges mínims al marcador.

Els dos equips, que es coneixen bé, han ofert un partit molt estratègic i de gran qualitat. En els quarts de final, els de Malla, havien derrotat l’equip madrileny Green Bay per 11 a 4 i en semifinals al Serrat de Moià també en un matx molt igualat per 5 gols a 4.

La bona gestió del tram final dels partits els ha permès endur-se la medalla d’or i aixecar el trofeu de campions. Per a Busquet és el seu primer títol al campionat, mentre que Clavell ja l’havia conquerit en tres ocasions amb l’equip rival d’ahir, el CEEC de Cardedeu. De fet, Marià Clavell, juntament amb el seu cavall Djeboond, van ser escollits millor binomi del campionat.

L’equip de Sub 16 del Malla que entrena el mateix Clavell ha aconseguit la medalla de bronze.
Bona temporada per al Malla, que després de guanyar el FIHB WHR Campionat Internacional Open Alforges  i aconseguir el subcampionat de la Lliga Catalana, tindrà opció aquest setembre de participar a la FIHB WHR Champions League a Bèlgica.