Tira endavant el projecte olotí del circuit natural La Moixina-Pla de Llacs

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Olot també ha aprovat els treballs de renovació de part del paviment i els lavabos de l'Escola d'Art d'Olot

28 de juny del 2018
Actualitzat a les 17:01h
La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d'Olot també ha decidit tirar endavant aquest matí l’aprovació inicial del projecte de circuit natural La Moixina- Pla de Llacs, tal com ha anunciat el regidor de Via Pública, Josep Gelis, que h explicat que s'ha donat llum verd a la primera fase de rehabilitació de l’itinerari comprès entre el Mas Fumarola i el camí del Triai. El projecte serà sotmès al període d’informació pública durant 30 dies.
 

Josep Gelis ha presentat en seu municipal les obres d'aquest estiu a la ciutat d'Olot. Foto: Xavier Borràs.


El circuit natural Moixina-Pla de Llacs va ser el projecte més votat als pressupostos participatius d’Olot, amb 269 vots i un pressupost de 39.915 euros. També van ser propostes seleccionades les jornades de la dona (261 vots), la mobilitat sostenible: Olot amb bicicleta (254 vots), la informació dels serveis públics als barris (240 vots), l’espai de trobada dinamitzat al parc del carrer Gòdua (191 vots) i el Gegant de Sant Roc (188 vots). Tots els projectes guanyadors dels pressupostos participatius han començat la seva tramitació perquè puguin ser una realitat abans d’acabar l’any.

Treballs de renovació de part del paviment i els lavabos de l'Escola d'Art

L’Escola d’Art viurà un nou estiu d’obres. Durant les pròximes setmanes començaran els treballs per a renovar dos lavabos (situats a la planta baixa i al primer pis) i arranjar part del paviment de l’edifici dels Claustres del Carme. La Junta de Govern Local d’aquest dijous ha aprovat l’adjudicació de les obres a l’empresa Construccions J.Pallàs.
 
La d’aquest estiu és la segona fase de la millora de la seu de l’Escola d’Art que promou l’Ajuntament d’Olot d’acord amb la direcció del centre. L’any passat ja es va actuar sobre la coberta de l‘edifici i una part del paviment de les instal·lacions amb un import de 60.772’24 euros. Aquest any, se n’hi destinen 142.411,53€ més que s’afegiran als 250.000 euros que la Generalitat s’ha compromès a invertir per a la renovació de la instal·lació elèctrica i l’adequació de l’edifici.

Per a més endavant, ha comentat el regidor Gelis, caldrà afrontar l'arranjament d'uns altres lavabos i del tancaments de l'Escola.

 

L'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot passarà l'estiu d'obres de millora. Foto: Martí Albesa.


 
 
Arxivat a