Olot TV farà el seguiment que jugarà a Segona Catalana el futbol garrotxí

La temporada 2018-2019 en aquesta categoria hi competiran per primera vegada fins a quatre equips de la comarca

Representants dels quatre equips de futbol de la comarca amb l'equip d'Olot Televisió, que ja ho té tot a punt per a fer el seguiment la pròxima temporada de la Segona Catalana..
Representants dels quatre equips de futbol de la comarca amb l'equip d'Olot Televisió, que ja ho té tot a punt per a fer el seguiment la pròxima temporada de la Segona Catalana.. | @olotelevisio.
Redacció
27 de juny del 2018
Actualitzat a les 8:59h
La pròxima temporada 2018-2019, quatre equips de futbol de la Garrotxa jugaran a la categoria de Segona Catalana per primera vegada i de forma insòlita: Besalú, Bosc de Tosca, Santa Pau i Sant Jaume de Llierca. De fet, és la primera vegada que el futbol garrotxí tindrà quatre representants en la mateix competició esportiva i això fa que, segons Olot Televisió, desvetlli un alt interès arreu de la comarca.

Per aquesta raó el canal televisiu de la Garrotxa, promourà el seguiment dels 12 derbis que es disputaran l'any que ve. Olot TV emetrà 4 d’aquests partits en diferit, aproximadament una hora després de la finalització del partit, per a no interferir amb les entrades que puguin registrar els clubs, i farà un seguiment especials dels altres 8 derbis.
 
Format de les retransmissions

Les retransmissions començaran cinc minuts abans de cada partit, amb una prèvia que comptarà amb el repàs de les alineacions i les primeres sensacions de cada matx. Cada partit serà retransmès per un periodista d’Olot TV, que estarà acompanyat per dos representants, un de cada equip. I al final de cada retransmissió es faran les valoracions oportunes del partit. Es preveu una durada total aproximada d'una hora i mitja llarga en cada emissió

Seguiment
 
Dels 12 derbis que es disputaran la pròxima temporada a Segona Catalana, 4 seran retransmesos íntegrament i dels altres 8 se'n farà un seguiment informatiu especial dins el programa "La Banqueta" d'Olot Televisió.

Així, doncs, es faran 4 retransmissions en diferit, una a cada terreny de joc, i 8 seguiments informatius especials, amb un reportatge de, pel cap baix, 10 minuts de durada amb les millors imatges i declaracions dels equips i seguidors de cada club.