Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb van de festa al parc Xingurri de les Preses

La festa del 40è aniversari d'aquestes entitats se celebrarà aquest dissabte, 30 de juny, amb el concurs del Cagaburro, espectacles de màgia, humor i DJ en directe

El concurs del Cagaburro serà un dels actes centrals del 40è aniversari del Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb.
El concurs del Cagaburro serà un dels actes centrals del 40è aniversari del Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb. | EF Bosc de Tosca.
Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat el 27 de juny a la 13:36h
Aquest pròxim dissabte, 30 de juny, al parc Xingurri de les Preses se celebraran diferents actes amb motiu de la festa del 40è aniversari de les entitats de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb.

A 2/4 de 5 de la tarda, s'hi jugarà al Cagaburro, un concurs que consisteix a dividir el camp de gespa artificial en 3.200 parcel·les d'un metre quadrat i deixar anar 5 burros des dels diferents extrems del terreny de joc. Cada burro, porta un distintiu de color per poder-los diferenciar i cada color correspon a un gran premi. Les parcel·les on els burros deixin els excrements seran les parcel·les guanyadores.

Els premis que es poden obtenir són variats i molt atractius: un creuer per la Mediterrànai, un menú degustació a Can Jubany, un cap de setmana a Port Aventura, un menú degustació al Restaurant les Cols, una nit d’hotel al Mas la Ferreria de la Vall de Bianya, un menú degustació a Ca l’Enric, una passejada amb burro pel Parc de Pedra Tosca o un vol en globus per la Garrotxa entre altres.

Mentrestant, també hi haurà instal·lat un burro català mecànic, pista de futbol inflable, pista lliscant refrescant amb piscina, festa de l'escuma, camp d'esports inflable, taller de bombolles gegants, concurs de dibuix, concurs de rams.

A 2/4 de 6 de la tarda és previst l'espectacle de màgia del ShowMag i a 2/4 de 10 del vespre el sopar popular que s'aprofitarà per a fer lliurament de premis del concurs de dibuix i rams i la presentació de la nova equipament del Club escola de futbol Bosc de Tosca. 

A 2/4 d'11 de la nit, humor amb els Germans Colom i a les 11 de la nit actuació de Miquel del Roig. Encara, a 2/4 d'1 de la nit hi actuarà el grup Dj-Versiones que en el transcurs de l'actuació proclamarà la nova pubilla i hereu de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb. També, es farà un homenatge a les patinadors campiones del CPA Olot.

I per a finalitzar aquesta gran festa es tancarà aquesta festivitat amb el Dj. Kurba.
 

Cartell de la festa al parc Xingurri.

Arxivat a