Sant Feliu de Pallerols presenta el Viu l'Estiu 2018 carregat d'actes per a tothom

HI destaquen la festa dels anys seixanta, l'aplec de la sardana, la festa petita, l'homenatge a la vellesa amb la faràndula o l'aplec del santuari de la Mare de Déu de la Salut

El batlle, Joan Casas, i la comissió de festes van presentar el Viu l'Estiu 2018.
El batlle, Joan Casas, i la comissió de festes van presentar el Viu l'Estiu 2018. | Martí Albesa.
Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat el 27 de juny a la 13:36h
La Sala de Plens de Sant Feliu de Pallerols va ser el lloc triat per l'Ajuntament la passada setmana per a presentar el Viu l'Estiu 2018, un programa d'activitats que durant els mesos d'estiu es porta a terme des de fa molts i que inclou activitats de tot tipus (balls, concerts, sardanes, activitats infantils, cinema, excursions, activitats esportives, espectacles, etc.) les quals es realitzen sobretot durant els caps de setmana.
 

L'Ajuntament d'ha esforçat a promoure una bona difusió dels actes que s'hi faran aquest estiu. Foto: Martí Albesa.


Cal destacar per la seva rellevància alguns actes com:
  • La FESTA DELS ANYS 60 el dia 7 de juliol que aquest any ens presenta dos dels grups més importants d'aquesta dècada, FORMULA V i LOS DIABLOS que juntament amb el grup garrotxí Els Volcànics i la Xaranga Damm-er ens faran ballar i cantar de valent per reviure un dels "guateques" d'aquells anys prodigiosos.

Fórmula V i Los Diablos actuaran el 7 de juliol a la festa dels anys seixanta. Foto: Martí Albesa.

  • El 20è APLEC DE LA SARDANA el dia 29 de juliol que aquest any comptarà amb tres cobles de renom com són la CIUTAT DE GIRONA, MONTGRINS i LA PRINCIPAL D'OLOT.
  • I com cada any el dia 1 d'Agost tindrà lloc la FESTA PETITA i enguany el 80è HOMENATGE A LA GENT GRAN, festa d'homenatge a la gent gran del poble i en la qual també és protagonista la faràndula amb el Ball de Cavallets, Gegants i Mulassa.
  • APLEC SANTUARI MARE DE DÉU DE LA SALUT, el dia 16 de setembre i FESTA MAJOR de SANT
  • APLECS DE SANT ISCLE DE COLLTORT (23 de setembre) i SANT MIQUEL de PINEDA (7 d'octubre)
Aquest programa es pot portar a terme gràcies a la col·laboració d'empreses, comerços i entitats del poble i de la comarca.
 

El calendari de juny i juliol del Viu l'Estiu 2018.