Jenni Rodà i Neus Verdaguer presenten les seves «Històries íntimes»

Del llibre eròtic, escrit a dues mans, en parlaran aquestes escriptores garrotxines divendres a Can Trincheria a les set del vespre

Jenni Rodà i Neus Verdaguer van guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el passat setembre, que ara presenten editat per Bromera.
Jenni Rodà i Neus Verdaguer van guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el passat setembre, que ara presenten editat per Bromera. | Bromera.
Redacció
26 de juny del 2018
Actualitzat el 28 de juny a les 16:08h
Després de la publicació d’Entre nosaltres el passat mes d’abril, Jenni Rodà i Neus Verdaguer presenten un nou projecte en el qual també han treballat conjuntament. Es tracta d’Històries íntimes, una novel·la que va guanyar el 23è Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida el setembre del 2017 i que ha estat editada per Bromera, dins la col·lecció "L’Eclèctica", aquest mes de juny.

L’obra se centra en set persones, totes dones, d’una mateixa família i en com cada una d’elles, en funció de l’època en què els ha tocat viure, de les seves experiències pròpies i de les seves decisions i/o resignacions, viu la seva sexualitat.

L’acte de presentació d’Històries íntimes serà aquest divendres, 29 de juny, a les set del vespre, a Can Trincheria (Sant Esteve, 9, Olot). Hi intervindran Càndid Sempere, professor de llengua castellana i literatura, i les dues autores.

Jenni Rodà és llicenciada en Periodisme i fa més de deu anys que es dedica a la correcció i a la traducció en un servei lingüístic. Ha exercit com a professora de català per a adults i ha escrit alguns articles en mitjans de comunicació sobre llengua i l’àmbit socioeconòmic. Recentment ha guanyat diversos certàmens literaris i ha publicat "Pintaungles de colors" a l’antologia solidària Lluitem junts.
 
Neus Verdaguer és diplomada en Educació Social i en Magisteri. Treballa de mestra des de fa gairebé una dècada i ha publicat diversos articles relacionats amb el món de l’educació. L’any 2016 va publicar Si no hi ha demà, un llibre solidari autoeditat, escrit a quatre mans amb Sílvia Pagès, la protagonista de la història. També ha publicat el relat Diuen… a l’antologia solidària Lluitem junts.
 

Cartell de la presentació d'«Històries íntimes» d'aquest divendres a OLot. Foto: Bromera.

Arxivat a