Música al Parc i Música als Masos: espais idíl·lics d'Olot per a gaudir l'estiu

Els diumenges de juliol i agost torna la Música al Parc Nou, amb concerts gratuïts per a refugiar-se de la calor sota l’ombra. | La Música als Masos arriba enguany amb tres propostes de concerts de petit format en tres cases singulars de la ciutat.

Música clàssica, d’arrel tradicional i fins i tot de pop ompliran els diumenges a la tarda en el magnífic espai del Parc Nou d'Olot.
Música clàssica, d’arrel tradicional i fins i tot de pop ompliran els diumenges a la tarda en el magnífic espai del Parc Nou d'Olot. | Roger Ortiga.
Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat a les 10:13h
Les tardes dels diumenges de juliol i agost els olotins i els forasters tenen una cita al Parc Nou. La Música al Parc acosta a la capital garrotxina, any rere any, propostes d’una alta qualitat per a escoltar a la fresca, sota l’ombra dels arbres centenaris, enmig d’un entorn únic. Concerts gratuïts, per a seguir en família, ja sigui asseguts a les cadires o tot berenant i fent un pícnic sobre la gespa del parc.
 
La Música al Parc d’aquest estiu ofereix propostes d’estils ben variats perquè cadascú hi trobi allò que més li escau. Propostes de qualitat, de música clàssica, d’arrel tradicional i fins i tot de pop, interpretades per duets, tercets i quartets amb guitarres, arpes, violins, vents, acordió..., i unes veus prodigioses.
 
La primera de les propostes serà aquest diumenge, 1 de juliol, a les 18:30 h. A l’aire és una reinterpretació de les cançons populars d’arrel tradicional, amb la sonoritat de quatre saxos i una cantant.
 
La programació musical d’aquest estiu a Olot es complementa amb la Música als Masos: tres concerts de petit format, en tres cases singulars de la ciutat. La Casa Solà Morales, Can Trincheria i El Ventós acolliran el 29 de juny i el 6 i el 20 de juliol, peces de J. Haydn, Antonio Vivaldi, François Couperin, Jean-Marie Leclair i Gaspar Le Roux, entre altres compositors. Al final de cada concert s’oferirà un tast de vins del celler Vinyes dels Aspres.

Les entrades per a cada concert de Música als Masos valen 10 euros, anticipades, i 12 euros a taquilla, i es poden reservar a www.musicamasos.jimdo.com o al 626 589 456.
Arxivat a