Els millors espectacles de circ d'arreu aterren a la plaça de braus d'Olot

Del 27 de juny al 25 de juliol es convertirà en una pista on poder gaudir de cinc actuacions de companyies d’Etiòpia, França i Catalunya

L'èxit de públic de les edicions anteriors ha aconsellat fer avançar a les darreries de juny el circ a la plaça de braus.
L'èxit de públic de les edicions anteriors ha aconsellat fer avançar a les darreries de juny el circ a la plaça de braus. | Josep Torrent.
Redacció
25 de juny del 2018
Actualitzat el 26 de juny a les 14:35h
A partir d’aquesta setmana vinent i fins a les darreries de juliol, la plaça de braus d'Olot es torna a convertir en una pista de circ on gaudir dels millors espectacles nacionals i internacionals. Cada dimecres, a les 19:30 h, les acrobàcies i els malabarismes agafaran el protagonisme en uns espectacles que engany es caracteritzen per haver incrementat considerablement la qualitat.
 
El circ a la plaça tradicionalment passava només durant el mes de juliol, però vist l’èxit de públic que acumula edició rere edició aquest any s’avança ja a l’última setmana de juny, tot incrementant el nombre d’espectacles.

Els primers a sortir a la pista seran els integrants de la companyia C.A.M, amb el seu espectacle Estrellats, un cabaret de circ amb molt d’humor i números sorprenents de funambulisme, clown, corda, equilibri sobre ampolles i música en directe. Serà el dimecres 27 de juny.
 
La companyia francesa Los Muchachos portarà 78 tours el dimecres 4 de juliol a la ciutat, un espectacle protagonitzat per uns cowboys extraterrestres dins d’una espectacular roda de la mort.

La tercera de les propostes també ve de França. És del Cirque Exalté i l’11 de juliol mostrarà la seva Furieuse tendresse; circ a ritme de rock tot emulant la cultura underground dels anys seixanta i setanta del segle passat.

Vinguts des d’Etiòpia, Fekat Circus representaran Move in el 18 de juliol. Una oportunitat única per a gaudir del millor circ africà, fruit d’una generació d’artistes que lluita cada dia per a canviar la seva realitat.

Finalment La Compagnie francesa tancarà el circ a la plaça 2018 amb L’avis bidon. Són quatre acròbates extraordinaris que salten més amunt del que ningú no es pugui mai imaginar.
 
Arxivat a